Ostalo

Nakon 19 godina došao je kraj: Ellen DeGeneres snimila je posljednju epizodu svog talk showa

Vijest o završetku snimanja došla je samo nekoliko mjeseci nakon što su bivši zaposlenici u javnost izašli s pričama da je set emisije "toksično mjesto za rad", a sada je snimljena i posljednja epizoda.

RTL.hr
30.04.2022 13:25

Američka voditeljica Ellen DeGeneres snimila je posljednju epizodu svog talk showa 'The Ellen Show' nakon čak 19 sezona, a posljednja epizoda emitirat će se 26. svibnja.

Voditeljica se nakon snimanja oglasila na Instagramu, prisjetivši se 19 godina koje je provela na snimanjima ove planetarno popularne emisije.

"Kada smo pokrenuli ovu emisiju 2003., iPhone nije postojao. Društvene mreže nisu postojale. Homoseksualni brakovi nisu bili legalni. Gledali smo kako se svijet mijenja, ponekad nabolje, ponekad ne. Ali što god se događalo, moj cilj je uvijek bio da emisija bude mjesto gdje svi možemo doći zajedno i smijati se sat vremena", napisala je.

"Biti pozvana u vaše živote bila je najveća privilegija mog života i donijela mi je nevjerojatnu radost. Hvala. Hvala. Hvala", poručila je gledateljima.

Inače, vijest o završetku snimanja došla je samo nekoliko mjeseci nakon što su bivši zaposlenici u javnost izašli s pričama da je set emisije "toksično mjesto za rad". Naime, komičar Kevin T. Porter u objavi na Twitteruzamoliopratiteljeda podijele "najluđe priče koje sučuli o tome da je Ellenzla".

Ellen Degeneres

(Foto: Warner Bros)

Bivši zaposlenici, ali i brojni obožavatelji slavne voditeljice koji su s njom došli u kontakt tada su podijelili svoja negativna iskustva, a Ellen se našla na udaru brojnih kritika. Mnogi su tada smatrali kako se njezin talk show treba prestati snimati. Nakon optužbiuslijedio je i značajan padsponzoraigledanosti, a zvijezda je u svibnju 2021. najavila da će prekinuti show.