Ostalo

Nakon glasina o narušenom zdravlju, Tom Hanks se svima silama trudio pokazati kako je sve u redu

Prije nekoliko mjeseci Hanks je držao govor i nije mogao sakriti da mu se ruka nekontrolirano trese, nakon toga je fotografiran s nekoliko desetaka kilograma manje, a za kraj, na večeri u restoran paparazzi su fotografirali njegovu suprugu u suzama

L. K.
12.09.2022 19:00

Holivudski glumac Tom Hanks pojavio se na premijeri Disneyjevog filma 'Pinocchio' zajedno sa suprugom Ritom Wilson koji se, gotovo i nisu odvajali jedno od drugog. Čak i kada jesu, Hanks nije skidao osmijeh sa svog lica kada je kročio na crveni tepih u losanđeleskom Burbanku. Tom svojom pojavom htio je stati na kraj sve glasnijim šuškanjima o njemu i njegovom izgledu o kojima se neprestano piše posljednjih dana.

Osim drastičnog gubitka kilograma, glumčev vidno iscrpljeni izgled posljednjih mjeseci zabrinuo je obožavatelje diljem svijeta.

Tom Hanks i Rita Wilson premijera filma 'Pinocchio'

Brojni obožavatelji nagađaju stoji li iza glumčevog novog izgleda priprema za neku novu ulogu ili zdravstveni problemi, no dodatnu pomutnju na cijelu situaciju su bacile fotografije paparazza koje su dospjele u javnost. Tada se moglo vidjeti obitelj Hanks na večeri u jednom restoranu, no nitko ne zna zašto tijekom iste Rita Wilson nije mogla skriti tugu i suze na svome licu.

Tom Hanks i Rita Wilson

I dalje nije poznato što se događa s poznatim glumcem te je li riječ o zdravstvenom problemu ili nečem sasvim drugome.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Inače, na premijeri Disneyjevog filma 'Pinocchio', Hanks je sa svojom suprugom izgledao doista sretno i zadovoljno, baš kao što je to bilo prije nekoliko dana kada su on i Rita odlučili otići po "dozu bezbrižnosti" u zabavnom parku. Tom prilikom se i oglasila njegova supruga na svom službenom Twitter profilu gdje je objavila slike s vožnje u parku.

Podsjećamo kako su Rita i Tom preboljeli Covid-19 2020. godine te su otvoreno pričali o tome kako im je ta bolest nanijela veliku štetu njihovom zdravlju, odnosno organizmu. Glumac je čak neko vrijeme i bio hospitaliziran, a je li njegov ispijeni izgled rezultat narušenog zdravlja, trenutno je velika nepoznanica o kojoj se obitelj Hanks još nije oglasila.