Ostalo

Nakon gotovo 20 godina, Jennifer Lopez izvukla čuvenu Versaceovu haljinu iz ormara i ponovno oduševila...

Jennifer Lopez je gostovala u Saturday Night Liveu i publiku podsjetila koliko joj je ova godina bila uspješna

Tabloid.hr
09.12.2019 10:30

Tijekom gostovanja u emisiji Saturday Night Live , Jennifer Lopez se pojavilau neuobičajenomizdanju zakopčana do grla. Zanosna 50-godišnjakinja, obučena u smoking, izvela je pjesmu'Santa Claus Is Coming to Town'. Gledatelje je šokirala kada je pokidala smoking sa sebe i ostala u slavnoj Versaceovoj haljini.

Lopez je zelenu haljinu prvi put nosila 2000. godine na dodjeli nagrada Grammy , a navodno je zbog nje nastao servis Google Images. Nakon gotovo 20 godina, nedavno se u njoj prošetala i na modnoj pisti u Milanu.

Kraj godine Jennifer je odlučila iskoristiti kako bi još jednom pobrojala uspjehe koje je nanizala u 2019. godini.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Ostvario mi se san svake djevojke iz Bronxa - zaprosio me Yankee", započela je svoj niz hvaleći se zarukama za bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza . Rasprodala je turneju, glumila u uspješnom filmu 'Hustlers', oduševila svojim izdanjem na Met Gali, a izabrana je za nastup u poluvremenu Super Bowla iduće godine.

"Prošetala sam modnom pistom u Milanu po prvi put i nosila istu haljinu koju sam nosila prije 20 godina. Neki mi govore da sada bolje izgledam nego ranije, ali ne želim se hvaliti s tim jer, znate, to su samo tračevi", skromno je rekla 50-godišnja Jennifer.