Play ponuda
Play ponuda
napušta glazbu?

Nakon gotovo 20 godina karijere Britney Spears odlazi u mirovinu?

Britney Spears se nedavno sama prijavila u psihijatrijsku ustanovu jer se loše nosi s očevim teškim zdravstvenim stanjem

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 19.4.2019. u 10:05
Play ponuda

Britney Spears se navodno trajno povlači iz svijeta glazbe nakon gotovo 20 godina uspješne pjevačke karijere.

>> Britney Spears opet završila na psihijatriji: Sama se prijavila nakon obiteljske drame

Pjevačica već nekoliko tjedana boravi u psihijatrijskoj ustanovi u koju se sama prijavila jer se teško nosi s očevom bolešću.

Naime, Jamie Spears koji je kćerina najveća podrška, završio je nedavno u bolnici zbog puknuća debelog crijeva. Britney je više puta priznala da bi bez oca bila potpuno izgubljena.

Pjevačica je nakon toga otkazala sve nastupe u Las Vegasu kako bi se brinula o njemu, dok neimenovani izvori tvrde kako je to samo početak. Naime, sigurni su da će se Britney zbog svega povući u mirovinu, i to uoči 20. obljetnice glazbene karijere.

Naime, očeva bolest joj je navodno otvorila oči pa je počela gledati na stvari iz druge perspektive i shvatila da se želi posvetiti mirnom obiteljskom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Suočava se s mišlju da joj otac jednog dana neće biti uz nju, a istovremeno propituje na koji način je zapravo vrijedno živjeti. Njeni bliski prijatelji doista su uvjereni kako će se povući iz šoubiznisa jer bez svog oca, koji bi joj bio podrška, ne bi mogla uspostaviti balans u svom životu", kazao je izvor.

Britney je 2007. doživjela psihički slom, a upravo joj je otac Jamie pomogao da se vrati na pozornicu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba