Play ponuda
Play ponuda
okružena udvaračima

Nakon izlaska iz BB kuće, Barbarin život cvjeta: 'Za mene postoji samo jedan muškarac'

Bivša cimerica Vasićevih s druge strane, živi najljepše dane svog života. Riječanki Barbari nakon Big Brothera otvorila su se mnoga vrata pa poslovne ponude lagano stižu. Nalazi Barbie vremena za sve, pa i za ljubav

Ružica Đukić/ 18.2.2016. u 18:23
Play ponuda

Miss Big Brother kuće Barbara Šegetin svoju je atraktivnost odlučila materijalizirati.

Promotorica je raznih brendova, a pojavljivanje na eventima dobro naplaćuje. I prije je, kaže, bila jako privlačna suprotnom spolu, a nakon izlaska iz kuće udvarača ima još i više.

"Pa ima udvarača. Uvijek ih je i bilo i ima ih još uvijek, ali što kad za mene postoji samo jedan", odmah je ustvrdila Barbara, dodavši da kada je zaljubljena, razmišlja samo o toj osobi.

A taj jedan, iako on to silno želi, ipak nije Ervin. Koliko god držao do vlastitog izgleda i pumpao mišiće, čini se da to nije pravi put prema Barbarinom srcu. 

"Pa šta ja znam, nemam neki određen tip muškarca. Sad, ako mi se svidi na prvu, onda je to to. Nemam sad kriterije, da mora bit visok, da mora biti lijep. Jednostavno to mi nekako nije bitno. Više mi je bitno da me kod njega privuče energija nego fizički izgled.

Tko je sretnik i čija je energija toliko fascinirala Barbaru Riječanka još uvijek ne želi otkriti. Kao ni to je li slobodna ili je i službeno u vezi. 

"Ljubav je super, ljubav je super. Cvjeta, cvjeta", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Jedno je sigurno - bude li se Barbarina simpatija dugo premišljala ovako, atraktivna djevojka zamjenu će mu naći za čas. Mnogi jedva čekaju.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ukrajinka 'izvanzemaljskih' očiju

Za neke prelijepa, za druge 'čudovište' iz Černobila

Play ponuda

Više s weba