Play ponuda
Play ponuda
u društvu odabranih

Nakon Katy i Taylor: Pogodite tko je nova žena godine!

Prošle godine ovo priznanje je dobila Katy Perry, a Taylor Swift je bila "Žena godine 2011". Pink će nagradu primiti 10. prosinca na svečanosti i u New Yorku.

Image
Foto: YouTube
K. T./HINA/ 17.9.2013. u 7:52
Play ponuda

Američka pjevačica Pink izabrana je za ženu godine u izboru časopisa Billboard.

Nagrada se dodjeljuje osmi put i njome se ukazuje počast snažnim i talentiranim ženama u muzičkom biznisu. Prošle godine ovo priznanje je dobila Katy Perry, a Taylor Swift je bila "Žena godine 2011". Pink će nagradu primiti 10. prosinca na svečanosti i u New Yorku.

"Iznenađena sam, oduševljena i potpuno šokirana ovom nagradom. Ovo je za mene sjajna godina i zahvalna sam radio stanicama što su bile uz mene i puštale moju muziku, kao i svim mojim fanovima i prijateljima," kazala je Alecia Beth Moore poznatija kao Pink.

Pink je ove godine objavila svoj šesti album "The Truth About Love", koji se probio do prvog mjesta liste albuma, a dobar plasman zabilježili su i singlovi "Blow Me", "Try", "Just Give Me a Reason" ....

Bilbord je jedan od najstarijih muzičkih časopisa na svijetu koji je pokrenut 1894. u Cincinnatiju.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Divan muž samo na papiru

Clint Eastwood ima osmero djece od kojih je petero dobio s ljubavnicama, a druga supruga pala je u depresiju zbog njegovih preljuba

Play ponuda

Više s weba