Ostalo

Nakon kćerkice Kulture Kiari Cephus, stigao i sinčić: Cardi B rodila drugo dijete!

Američka reperica Cardi B u subotu je po drugi put postala majka. Ona i njezin suprug Offset već su roditelji trogodišnjoj djevojčici, a par je sada dočekao rođenje sina.

RTL.hr
07.09.2021 11:59

Cardi je vijest o rođenju drugog djeteta podijelila na svom Instagram profilu uz natpis "9/4/21" otkrivši time da je 4. rujna rodila drugo dijete. Na fotografiji koju je objavila, sretni par sjedi ispod dekice s potpisom Louis Vuittona, a u naručju drže sinčića.

Još nije poznato koje su ime odabrali za dječaka, no sudeći prema imenu njihove kćeri, Kulture Kiari Cephus, može se očekivati nešto jednako domišljato.

Presretni smo što smo konačno upoznali svog sina. Obitelj i prijatelji ga već toliko vole i jedva čekamo upoznati ga s njegovom drugom braćom i sestrama", rekla je Cardi u izjavi za People magazin.

28-godišnjoj reperici ovo je drugo dijete, dok je njezinom 29-godišnjem suprugu peto. Naime, Offset iz prijašnjih veza ima kćer Kaleu, te sinove Kodyja i Jordan.

Cardi je svoju trudnoću najavila u lipnju tijekom nastupa s Offsetom na dodjeli BET nagrada. Tom je prilikom odjenula kombinezon koji je posebno za nju izradila dizajnerska kuća Dolce & Gabbana. Kombinezon je bio izvezen kristalima, s prozirnom crnom mrežom u području abdomena koja je ukazivala na prinovu u trbuhu pjevačice.