Play ponuda
Play ponuda
nije više želio živjeti u laži

Nakon mjeseci šutnje, Bruce Jenner napokon priznao: 'Ja sam žena!'

Ono što se mjesecima špekuliralo, napokon je izašlo na vidjelo u sinoćnjem ekskluzivnom razgovoru s Diane Sawyer kojoj je Bruce priznao da je transrodna osoba

RTL/ 25.4.2015. u 11:13
Play ponuda

Očuh slavnih Kardashianki i biološki roditelj sve slavnijih sestara Jenner, američka reality zvijezda i bivši olimpijac Bruce Jenner pred kamerama je priznao da se osjeća kao žensko!

Ono što se mjesecima špekuliralo, napokon je izašlo na vidjelo u sinoćnjem ekskluzivnom razgovoru s Diane Sawyer kojoj je Bruce priznao da je transrodna osoba.

"Ja sam ja. Ja sam osoba. To je ono tko sam ja. Nisam zaglavio ni u čijem tijelu. Moj mozak je puno više ženski nego muški", kazao je i dodao: "Za sve namjere i svrhe, ja sam žena. Ljudi me drukčije gledaju. Vide tog macho tipa, ali moje srce i moja duša i sve što radim u životu to je dio mene, ta ženska strana je dio mene. To sam ja. Nisam tako rođen...Imam sve muške dijelove, tako da smo nas dvoje na puno načina drukčiji, ali još uvijek se identificiramo kao žene. A to je jako teško za Brucea Jennera danas. Zašto? Ne želim razočarati ljude", izjavio je.


ABC Breaking US News | US News Videos

Dodao je i da ga seksualno privlače žene. Pazio je da naglasi razliku između spola i seksualnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Jenner je objasnio kako je odlučio progovoriti o tome jer nije više htio živjeti u laži, ali i zato jer istinski želi pomoći ljudima da se educiraju.

"Ovo što radim će pomoći ljudima. I mi ćemo promijeniti svijet. Iskreno vjerujem u to", dodao je.

Objasnio je i da će to biti njegov zadnji intervju pod imenom 'Bruce' te da će se u budućnosti predstavljati kao osoba koju za sada zove 'ona'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
KAKVO IZNENAĐENJE!

U kuću stižu izazivači iz prijašnjih sezona 'Superpara': 'Malo smo ih prestrašili'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Play ponuda

Više s weba