Play ponuda
Play ponuda
Nove nevolje

Nakon skandala na Oscarima velike kuće odgađaju sve projekte na kojima radi Will Smith

Will Smith trebao je glumiti u nekoliko novih filmova na kojima je radio za poznate streaming servise, ali njegov rad na projektima za sada je odgođen.

Image
Foto: profimedia
RTL.HR/ 3.4.2022. u 13:00
Play ponuda

Ubrzo nakon što je glumac Will Smith istupio iz Američke filmske akademije, strani mediji prenose i kako su njegovi projekti na kojima je radio za poznate streaming servise odgođeni.  

Naime, Smith je trebao glumiti šefa mafije koji ima problema s pamćenjem u filmu Fast and Loose, ali nakon incidenta na Oscarima, ali za sada je snimanje odgođeno.  

Također, Sony usporava rad na nastavku filma Bad Boys 4, koji se pripremao uoči Oscara. U filmu se Smith trebao pojaviti kao agent za drogu u Miamiju. 

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

(Foto: Profimedia)

Podsjećamo, Smithovo napuštanje Akademije te pauziranje projekata u kojima sudjeluje proizašlo je nakon što je na dodjeli Oscara ošamario Chrisa Rocka. Naime, voditelj se našalio na račun Willove supruge Jade Pinkett Smith, koju je usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. Demi Moore glumila obrijane glave.  

"Iznevjerio sam povjerenje Akademije. Ostalim nominiranima i pobjednicima sam uskratio priliku da slave i budu proslavljeni zbog svog izvanrednog rada", rekao je Smith u svojoj izjavi. 

"Napuštam svoje članstvo u Akademiji i prihvatit ću sve buduće posljedice koje će Odbor smatrati prikladnima", dodao je priznajući da je njegov čin zasjenio samu Akademijinu dodjelu nagrada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
najveće ex-yu zvijezde

Tragične sudbine zvijezda 'Žikine dinastije': 'Žika' je tešku tugu skrivao čitav život, a 'Marija' je skončala na ulici

Play ponuda

Više s weba