Ostalo

Nakon skandala na Oscarima velike kuće odgađaju sve projekte na kojima radi Will Smith

Will Smith trebao je glumiti u nekoliko novih filmova na kojima je radio za poznate streaming servise, ali njegov rad na projektima za sada je odgođen.

RTL.hr
03.04.2022 13:00

Ubrzo nakon što je glumac Will Smith istupio iz Američke filmske akademije , strani mediji prenose i kako su njegovi projekti na kojima je radio za poznate streaming servise odgođeni.

Naime, Smith je trebao glumiti šefa mafije koji ima problema s pamćenjem u filmu Fast and Loose, ali nakon incidenta na Oscarima, ali za sada je snimanje odgođeno.

Također, Sony usporava rad na nastavku filma Bad Boys 4, koji se pripremao uoči Oscara. U filmu se Smith trebao pojaviti kao agent za drogu u Miamiju.

will smith i chris rock

(Foto: Profimedia)

Podsjećamo, Smithovo napuštanje Akademije te pauziranje projekata u kojima sudjeluje proizašlo je nakon što je na dodjeli Oscaraošamario Chrisa Rocka .Naime, voditelj se našalio na račun Willove supruge Jade Pinkett Smith , koju je usporedio s G.I. Jane, akcijskom junakinjom iz istoimenog filma, koju je 1997. Demi Moore glumila obrijane glave.

"Iznevjerio sam povjerenje Akademije. Ostalim nominiranima i pobjednicima sam uskratio priliku da slave i budu proslavljeni zbog svog izvanrednog rada", rekao je Smith u svojoj izjavi.

"Napuštam svoje članstvo u Akademiji i prihvatit ću sve buduće posljedice koje će Odbor smatrati prikladnima", dodao je priznajući da je njegov čin zasjenio samu Akademijinu dodjelu nagrada.