Ostalo

Nakon šokantnih fotografija manekenke, isplivao video koji je ponovno zabrinuo obožavatelje: Zašto joj...

Cara se dugi niz godina bori s psihičkim problemima, a zna se i kako u njezinoj obitelji postoji povijest droge

RTL.hr
27.09.2022 14:45

Donedavno najplaćenija britanska manekenka Cara Delevingne u posljednje vrijeme šokira svojim ponašanjem, ali i izgledom.Nedavno je viđena kako u zapuštenom izdanju, bosa i raščupana, sjedi na cesti i telefonira te od tada ne prestaje zabrinutost javnosti za njezino stanje.

Osim toga, na svoj let iz Los Angelesa kasnila je više od dva sata, a na aerodrom se dovezla u automobilu u kojem se vozila tako da je noge izbacila kroz prozor.

Cara Delevingne

Naime,Cara se dugi niz godina bori s psihičkim problemima, a zna se i kako u njezinoj obitelji postoji povijest droge. Njezinamajka je narkomankadugi niz godina, a Cara je o tome nekoliko puta javno govorila.

Obožavatelji ove popularne manekenke sada komentiraju i njezino pojavljivanje u emisiji The Tonight Show Starring Jimmy Fallon . Iako je na prvu izgledala znatno bolje nego inače, njezini obožavatelji primijetili su koliko su joj se tijekom emisije tresle ruke.

U jednom trenutku Cara je voditelja pitala primjećuje li koliko joj se ruke tresu dok mu je pokazivala trik s kartama, na što ju je slavni voditelj upitao je li to dio trika.

Ipak, obožavatelje je njezino ponašanje ponovno zabrinulo, a mnogi se na društvenim mrežama pitaju je su li u pitanju zdravstveni problemi ili korištenje opijata.