Ostalo

Nakon što je objavila da je gej, teen zvijezda prvi put se prošetala s curom na crvenom tepihu: 'Ja sam...

Joelle Joanie poznatija kao JoJo Siwa imala je posebnu pratnju na premijeri Nickelodeonovog filma The J team.

RTL.hr
07.09.2021 12:40

Teen zvijezda - glumica,, plesačica i Youtuberica JoJo Siwa iznenadila je fanove kada je na premijeri filma The J team, u kojem tumači glavnu ulogu, predstavila svoju djevojku Kylie Prew .

Par je na crvenom tepihu izmjenjivao nježnosti, a fotografi su uspjeli zabilježiti i nekoliko poljubaca. Kylie je svoju potporu za JoJo iskazala i odabirom outfita te je obukla majicu s naslovom filma svoje djevojke.

JoJo, koja je 2020. godine uvrštena na popis 100 najutjecajnijih osoba Time magazina,prvi puta je objavila da je u vezi s djevojkom u veljači, no nije otkrila o kome se radi. Tada je samo obavijestila fanove da pričaju 24 sata dnevno. Tom je prilikom dodala kako je uzbuđena što dijeli svoj 'izlazak iz ormara' sa svojim fanovima. Sada mogu dijeliti ono što me čini najsretnijom na svijetu. I što čini moje srce sretnim", napisala je.

U razgovoru za People magazin Jojo je otkrila da je Kylie upoznala na krstarenju. Ispričala sam joj sve što obično kažem ljudima kada me pitaju o mojoj životnoj priči. Rekla je: 'To sam mogla izguglati. Želim znati tvoju životnu priču. Pričala si samo o svojoj karijeri. Želim znati više o tebi.' Nitko me nikada nije to pitao", rekla je mlada zvijezda.

Nakon što je objavila da ima djevojku, JoJo isprva nije htjela točno odrediti svoju seksualnost. Uvijek sam mislila da će moja osobnost biti samo moja osobnost. I ako ispadne da je ta osoba dječak, super, ako ispadne da je ta osoba djevojka, super", kazala je.

Još uvijek ne znam što sam. Želim to shvatiti. I imam jednu šalu. Njezino ime je Kylie. Tako da sam Ky-seksualna. Ali ne znam, biseksualna, panseksualna, queer. Lezbijka, gay, straight. Uvijek kažem jednostavno gay jer to uglavnom pokriva sve ili queer jer mi je riječ kul", pojasnila je za People.