Play ponuda
Play ponuda
pametnom dosta

Naomi Campbell je s dvije riječi objasnila što misli o Kendall Jenner

Kendall Jenner se nije baš proslavila nedavnom izjavom o kolegicama manekenkama, a čini se da joj i slavna 'Crna pantera' to zamjera

Tabloid.hr/ 28.9.2018. u 13:28
Play ponuda

Naomi Campbell je rekla što misli o Kendall Jenner - bez da je zapravo išta rekla. 

Slavna manekenka gostovala je u emisiji "Watch What Happens Live With Andy Cohen" u kojoj je odgovarala i na pitanja obožavatelja. 

"Što misliš o činjenici da je Kendall Jenner trenutno najplaćenija svjetska manekenka, iako je sama izjavila da pomno bira svoje gaže i da nikada ne bi mogla nositi 30 revija tijekom jedne sezone?", glasilo je jedno pitanje. 

A Naomi je bez oklijevanja rekla samo "Sljedeće pitanje", čime je jasno dala do znanja što misli o Kendall. 

Iako su se još prošle godine grlile u Cannesu, čini se da je Naomi, kao i većina manekenki, zamjerila Jennerici izjavu koju je nedavno dala časopisu Love. 

"Od samog početka sam jako izbirljiva oko revija koje ću nositi. Ja nisam nikada bila jedna od onih djevojaka koje će nosili 30 revija u jednoj sezoni ili što god već te djevojke rade. No ja sam, osim revija, imala milijun drugih poslova. Zbog svega toga morala sam se malo povući", rekla je Kendall. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Image
©Splash/Guliver images

©Splash/Guliver images

Iako o Jennerici nije htjela pričati, Naomi je zato bila puna riječi hvale kad je u pitnju kći Cindy Crawford, Kaia Gerber

"Preslatka je. Jako sam ponosna na nju. Ja i njena majka smo zajedno s njom prošle sve revije koje bi trebala i sve one koje ne bi trebala trenutno odraditi jer je još uvijek dijete. I poslušala nas je. Jako sam ponosna na Kaiu", zaključila je 'Crna pantera'. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ruši sve rekorde

'Kućna snimka' Kim Kardashian najgledaniji pornić na internetu ikad!

Play ponuda

Više s weba