Ostalo

Napali Victoria's Secret zbog premršavih manekenki: 'Zašto su sve ravne kao daske? Pa prodajete grudnjake'

Nisu baš svi bili impresionirani ljepoticama koje su prošetale pistom pariškog Grand Palaisa

vijesti.hr
02.12.2016 08:03

U srijedu navečer odražala se Victoria's Secret revija i sve oči bile su uprte u najljepše manekenke današnjice. No, nisu baš svi bili impresionirani ljepoticama koje su prošetale pistom pariškog Grand Palaisa.

Kritike su se uglavnom odnosile na to da su premršave."Neke Victorijine anđelice su kost i koža. Ne razumijem kako su one nekima 'inspirativne'", napisala je jedna twitterašica.

Pročitajte još
Viktorijine anđelice oduševile Pariz: pistom prošetale Gigi Hadid, Kendal Jenner, Irina Shayk

"Ne sviđa mi se što su svi Victoria's Secret modeli mršavi i bez oblina. Prosječno tijelo ne izgleda tako", glasi drugi kometar.

"Želim da djevojka koja ima guzicu reklamira vaše gaćice. Tražim li previše?"; upitao je jedan twitteraš, dok je drugi dodao: "Zašto su sve ravne kao daske? Ono, prodajete grudnjake".

A obožavatelji Adriane Lime imali su još nešto za dodati. Brazilska ljepotica uspjela ih je razbijesniti svojom fotkom iz backstagea prije revije.

"Možda ne bi bilo loše da na trenutak ostaviš frizere, kremice i šminkice i da javno izraziš sućut zbog tragedije koje je pogodila Brazil. Samo kažem...", napisao je jedan obožavatelj referirajući se na avionsku nesreću u kojoj je poginula gotovo cijela momčadbrazilskog klubaChapecoense.