Ostalo

Napokon progovorila obitelj Whitney Houston

Mjesec dana nakon smrti Whitney Houston, njezina obitelj izišla je u javnost i podijelila detalje o njezinim posljednjim trenucima. Pred pjevačicom su bile mnoge poslovne i životne pobjede, a sad im je svima u interesu zaštititi njezinu kćer Bobbi Kristinu, koju očekuje višemilijunsko nasljedstvo.

RTL
09.03.2012 18:06

Menadžerica, šogorica i bliska prijateljica preminule Whitney Houston , Patricia, otvorila je srce Opri Winfrey i progovorila o životu i tragičnoj smrti legendarne dive. Znala je, kaže, da će je buran životni stil kad tad doći glave.

Kriva mjesta, ali i ljudi, nizali su se u životu pop dive, a nakon njezine smrti mnogi upiru prstom i traže krivca. Listu predvodi njezin kontroverzni bivši suprug Bobby Brown , ali unatoč njegovu utjecaju i ljubavi prema opijatima svih je ovih godina ipak nekoliko puta uspjela, bar nakratko, pobjeći od poročnog života. Za to su najzaslužnije njezina majka Cissy i slavna teta Dionne Warwick.

Gotovo mjesec dana nakon, Whitney i dalje ne počiva u miru. Baš kao buran život, i njezina smrt puni novinske stupce i otvara nove teorije zavjere.