Ostalo

Napokon se dogodio 'veliki prasak': Sheldon i Amy su se prvi put poseksali!

'Sheldon i Amy dugo razgovaraju prije nego odu u krevet. To mi je jedna od omiljenih scena koje sam odglumila s Jimom Parsonsom (koji glumi Sheldona), bilo je nježno i posebno', kazala je Mayim Bialik koja u seriji glumi Amy

vijesti.hr
18.12.2015 16:23

Omiljeni likovi iz ultrapopularna CBS-ove serije " The Big Bang Theory ", koja se u hrvatskom prijevodu " Teorija velikog praska " prikazuje i na RTL-u, napokon su se poseksali.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Naravno, radi se o sceni seksa između Sheldona Coopera i Amy Farrah Fowler .

Autor serije Chuch Lorre je za Hollywood Reporter otkrio kako je njihov odnos ove sezone prilično kompliciran, pa su prekinuli. Prekid im je, tvrdi autor, pomogao da shvate koliko si međusobno znače i Sheldon je shvatio da je povrijeđen više nego što je očekivao.

*SPOILER - ne čitajte dalje ako ne želite znati što se dalje događa u seriji

Cijela strka počinje na dan izlaska novog Star Wars filma, a isti dan je i rođendan Sheldonove cure Amy. On mora odlučiti hoće li sa svojom muškom ekipom u kino ili će ostati s djevojkom. On, na čudo svih ostalih, odluči ostati s Amy i propustiti premijeru svoje najdražeg SF serijala.

Za njega je to velik korak jer inače ne pokazuje emocije.

"Sheldon i Amy dugo razgovaraju prije nego odu u krevet. To mi je jedna od omiljenih scena koje sam odglumila s Jimom Parsonsom (koji glumi Sheldona), bilo je nježno i posebno. Koliko god Amy željela seks, svejedno ju je bilo strah, čak iako to radi s osobom koju voli.", komentirala je Mayim Bialik koja u seriji glumi Amy.

"Morali smo ovo jako pažljivo odraditi, pobijediti neugodu i ostati dosljedni svojim likovima. Sve drugo bi bilo nepravedno prema ljudima koji vole seriju", otkrila je glumica.

Iz produkcije kažu da je moguće da će 'pasti' i zaruke između zaljubljenog para.