Ostalo

Napokon se oglasila Schumacherova supruga i progovorila o njegovom zdrastvenom stanju: 'Promijenio se,...

Corinna Schumacher otkrila je i kako se obitelj nosi s nesrećom koja im je 2013. okrenula život za 180 stupnjeva

RTL.hr
08.09.2021 19:00

Corinna Schumacher , supruga legendarnog vozača Formule 1, Michaela Schumachera napokon je odlučila progovoriti o zdravstvenom stanju svog životnog partnera i to u razgovoru za Netflixov dokumentarac 'SCHUMACHER'.

Michael Schumacher

Tajanstvena supruga koja godinama unazad moli vjerne obožavatelje za privatnost i distanciranje od njezine obitelji, sada je otkrila detalje koje su fanovi čekali s nestrpljenjem.

"Svaka njegova utrka završila je sretno, nije imao ni modrice i uvijek sam znala da Michaela čuvaju anđeli čuvari. Možda sam bila naivna, stvorila sam neku vrstu obrambenog zida i uvijek sam mislila da mu se nikada neće ništa dogoditi. Nedostaje mi svakog dana. Promijenio se, ali je prisutan. I dalje mi svakodnevno pokazuje koliko je snažna", priznala je supruga legendarnog vozača pa otkrila kako se ostatak obitelji nosi s tužnom sudbinom koja im je život preokrenula za 180 stupnjeva u prosincu 2013. godine.

Michael Schumacher

"Držimo se zajedno, obitelj nam je oduvijek bila najvažnija, nastojimo biti sretni onako kako nas Michael pamti. Živimo zajedno u obiteljskom domu, idemo na terapije i radimo sve što možemo da mu bude bolje i da smo sigurni da mu ništa ne fali", dodala je Corinna.

Podsjećamo, legendarni vozač Formule 1 je 2013. godine u Francuskoj doživio tešku nesreću na skijanju. Sedmerostruki svjetski prvak pao je tijekom skijanja sa sinom Mickom u Meribelu u francuskim Alpama.

Glavom je udario o kamen nakon čega je prevezen u bolnicu gdje je prošao kroz nekoliko operacija. Punih šest mjeseci bio je u komi, a onda se u travnju 2014. probudio. Iz bolnice je prebačen na privatnu lokaciju, a za njega se brine tim liječnika koji, prema nekim navodima, koštaju oko 130.000 eura tjedno.