Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
usmrtila susjedu

Nastavak noćne more: Caitlyn Jenner pod istragom zbog automobilske nesreće

U veljači ove godine, Caitlyn je u automobilskoj nesreći usmrtila svoju susjedu, Kim Howe. U novom izvješću piše kako su vlasti pojačale tempo istrage i uključile specijalnu jedinicu za zločine samu istragu

Image
Foto: Vanity Fair
Jasmina Grbavec/ 22.6.2015. u 16:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Istraga oko nesreće koju je uzrokovala Caitlyn Jenner daleko je od svoga završetka. Šezdesetpetogodišnja bivša olimpijka marljivo surađuje s vlastima od kako je skrivila lančani sudar automobila u veljači ove godine, piše Hollywoodlife.com.

Iako su vlasti potvrdile kako Caitlyn nije koristila mobitel u trenutku nesreće, glavni šerif policije u Los Angelesu, poslat će slučaj u Downtown u LA District Attorney's ured, inače zadužen za slučajeve otmica i ubojstva.

Postavlja se pitanje zašto se Caitlyn prekršaj tretira kao krivično djelo?

Istraga ide prema kraju i potrebno je još nekoliko tjedana do konačne odluke. Upitno je još hoće li Caitlyn biti osuđena, iako je njezina susjeda poginula naknadno zbog posljednica nesreće.

Caitlyn će navodno tužiti žrtvina posvojena djeca. Unajmili su odvjetnika i žele na sudu dokazati da im Caitlyn duguje nešto, obzirom da je kriva za smrt njihove majke.

Obzirom da je rečeno da Caitlyn nije prebrzo vozila, koristila mobitel ili bila pod utjecajem opijata, vrlo je mala šansa da će djeca izvući odštetu.

Neposredno nakon nesreće Caitlyn je izjavila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Moje iskrene i najdublje simpatije upućujem obitelji i najbližima onih koji su sudjelovali u ovoj nesreći. To je poražavajuća tragedija i ne mogu ni zamisliti što prolaze obitelji unesrećenih. Molim se za njih i nastavit ću surađivati na bilo koji način."

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
dramatičan kraj

Božo Vrećo u ljubavnoj drami : 'Imao je dupli život, varao me i lagao'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba