Play ponuda
Play ponuda
zastrašujuće

Natalie Portman je fan u pismu opisivao kako je želi silovati

Natalie Portman za vikend je sudjelovala na 'Ženskom maršu' gdje je otkrila svoje zastrašujuće iskustvo s poludjelim fanom

Image
Foto: Douliery Olivier/Press Association/PIXSELL
Tabloid.hr/ 22.1.2018. u 10:41
Play ponuda

Glumica Natalie Portman godinama je šutjela, no sada više ne želi. Naime, na Ženskom maršu u Los Angelesu ispričala je kako ju je jedan fan terorizirao.

Imala je samo 12 godina kad je snimila svoj prvi film 'Leon'. Današnja oskarovka je u njemu igrala glavnu ulogu mlade djevojke koja se sprijatelji s profesionalnim ubojicom kako bi osvetio ubojstvo njezinih roditelja. 

"Tumačila sam djevojku koja otkriva i razvija svoju ženstvenost, a to sam isto proživljavala u vlastitom životu." rekla je Natalie i dodala da je bila jako uzbuđena godinu dana poslije kada je njezin prvi film izašao u javnost i jedva čekala pozitivne reakcije gledatelja.

No umjesto toga je dobila pismo 'pomahnitalog fana' u kojem je opisivao svoju fantaziju silovanja. 

"Rekao je odbrojava dane do mog 18. rođendan kada će se prema zakonu smjeti seksati sa mnom",  prisjetila se glumica te dodala da ju je to 'obilježilo'. Odjednom je shvatila da će biti 'seksualni objekt', a to joj nikako nije odgovaralo. Dodala je da  'prilagodila' svoje ponašanje kako bi što manje bila dio takvih rasprava. 

"Imala sam potrebu pokriti svoje tijelo kako bi poslala svijetu poruku da sam vrijedna poštovanja i sigurnosti",  zaključila je Portman. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kakav otac, takva kći

Što će tata reći? Kći Zdravka Čolića pozirala u nikada oskudnijem izdanju

Play ponuda

Više s weba