NIJE ISTA OSOBA

Navodna Putinova ljubavnica radikalno izmijenila izgled lica: 'Neki obožavatelji na ovoj fotografiji nisu prepoznali'

Ne samo da je navodna ljubavnica ruskog predsjednika otišla pod nož, već se i sam Putin podvrgnuo estetskih zahvatima

Image
Foto: Profimedia
L.K./ 22.4.2022. u 19:15

Da ruski predsjednik Vladimir Putin ima visoke i nerealne kriterije, to je već jasno, ali da mu je ljubavnica trebala biti osvajačica olimpijskog zlata i vrhunska gimnastičarka, definitivno je mogao iz toga. Putinova navodna ljubavnica, 38-godišnja Uzbekistanka Alina Kabajeva otputovala je u glavni grad Rusije, Moskvi, gdje je održala trening juniorskoj ritmičkoj gimnastici. 

Od samog početka ruske invazije na Rusiju, gotovo da ju se nije imalo prilike nigdje vidjeti, a ni čuti, kao što nitko nije ni znao u kojoj je zemlji. Alina je ostala na sigurnom te je ponosno pozirala na potrebe fotografiranja na treningu u moskovskoj VTB Areni. Sve se to dogodilo netom prije početka humanitarnog Alina Festivala koji nosi njezino ime. 

Fotografiju s Alinom i drugim sportašimaobjavila je trenerica mladih gimnastičarki Jekaterina Sirotina., a upravo zbog njezinog najnovijeg izgleda, iz DailyMaila nagađaju kako se Alina podvrgla botoksu i filerima, a o tome je pisao i ruski Cosmopolitan.

shimmer fallback
Foto:
shimmer fallback

(FOTO: Profimedia)

Upravo zbog toga, objavili su članak naslovljen kao: 'Nova fotografija Aline Kabajeve: Obožavatelji je nisu prepoznali'. Lukavo, bez spomena imena ruskog predsjednika, dodali su, između ostalog, kako je riječ o "jednoj od najmisterioznijih i tajnovitijih žena u Rusiji". 

"Nešto se zaista promijenilo na njezinom licu... Legendarna sportašica bila je primjetno ljepša. Smiješno je što je neki obožavatelji na ovoj fotografiji nisu prepoznali", stoji u članku ruskog Cosmopolitana. 

Upravo se čita

Image
brodovi povezuju ljude

FOTO Hrvoje i njegova družina svaki su dan čekali brod Jadrolinije. A onda ih je kapetanov poziv ostavio bez daha

Image
ljuta alina

Putinova navodna ljubavnica oglasila se i ljuta je zbog odnosa prema sportašima: 'Situacija u Jugoslaviji ih nije brinula'

Image
ljuta alina

Putinova navodna ljubavnica oglasila se i ljuta je zbog odnosa prema sportašima: 'Situacija u Jugoslaviji ih nije brinula'

"Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, nema je na društvenim mrežama, a nije moguće niti slučajno je sresti na ulici ili u trgovačkim centrima", piše u spomenutom mediju.

Podsjećamo kako se još 2008. godine saznalo za aferu Putina i Aline, što je ruski predsjednik javno poricao, unatoč objavljenom članku Moskovsky Korrespondenta. S druge strane, valja naglasiti kako su Putin i Alina zamijećeni na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. godine. tom prilikom je oboma na ruci primijećeno vjenčano prstenje, što je još jednom podiglo prašinu oko Putinovog privatnog života, što je, kao je sam rekao, prezire. Naravno da nijedna od dviju strana nije potvrdila šuškanja o vezi, već su izričito negirali takve navode.

L.K./ 22.4.2022. u 19:15

Više s weba

Pročitajte još

Image
Peter Dinklage i Erica Schmidt

Rijetko ih viđamo skupa: Poznati glumac u društvu supruge šeće NY-om, imaju jedan od najdugovječnijih brakova na sceni

Više s weba