Ostalo

Ne mogu zajedno, ne mogu jedno bez drugoga: Slavni par ponovno zajedno nakon dva prekida?!

"Ta luda ljubav", mogli bismo reći za Channinga Tatuma i Jessie J.

Tabloid.hr
28.04.2020 09:00

Channing Tatum i Jessie J počeli su se viđati u listopadu 2018. godine, a prvi su put prekinuli nakon godinu dana veze.

Ipak, glazbeno-glumački par ubrzo si je dao još jednu priliku, no ponovno nisu izdržali.

Channing Tatum i Jessie J

(FOTO: Instagram)

Početkom travnja saznalo se kako su sporazumno prekinuli po drugi put. "Cijenili su dovoljno jedno drugoga da pokušaju obnoviti vezu, no shvatili su da je ipak bolje kada nisu zajedno", otkrio je nepoznati izvor blizak paru.

Channing Tatum

(FOTO: Instagram)

Par je od samih početaka bio vrlo samozatajan po pitanju svoje veze, pa tako još uvijek nije potvrdio prekid, a britanska pjevačica sada je dodatno zbunila obožavatelje kada je bivšem/sadašnjem dečku javno čestitala rođendan emotivnom porukom.

Channing Tatum

(FOTO: Instagram)

"Sretan 40. rođendan ovom posebnom muškarcu, ti si doista jedinstven. Jako sam zahvalna na tvom rođenju i još više zahvalnija što smo se sreli. Nastavi živjeti svoj najbolji život", napisala je Jessie i objavila nekoliko njegovih privatnih fotografija.

Prvi se prekid dogodio jer su oboje bili fokusirani na svoje karijere, a drugi put je navodno ona bila ta koja je inicirala prekid, nakon čega je Channing viđen na dating aplikaciji za bogate i slavne, Rayi .

Podsjetimo, glumac je u lijepoj i talentiranoj Britanki pronašao utjehu nakon bračnog brodoloma s glumicom Jennom Dewan s kojom je proveo ukupno 12 godina te ima kćer Everly .