Ostalo

Ne pitajte ih za Taylor Swift: čini se da nijedan Taylorin bivši ne želi pričati o njoj

Jake Gyllenhaal i Taylor Swift bili su zajedno prije sedam godina, no glumac ni dan danas ne želi pričati o njihovoj vezi

Tabloid.hr
22.03.2017 12:20

Nijedan Taylorin bivši dečko ne želi se prisjećati veze s njom. Tom Hiddleston nedavno je u jednom intervjuu pokušao izbjeći pitanja o Swift, a njegov primjer sada slijedi i Jake Gyllenhaal .

U slučaju da se ne sjećate, Jake i Taylor bili su zajedno davne 2010. Veza je potrajala samo tri mjeseca i vjerojatno bi svi na nju zaboravili da Taylor nije napisala pokoju pjesmu o njihovoj vezi.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Danas, sedam godina kasnije, glumac nije bio baš raspoložen za pitanja o njihovoj vezi. U intervjuu kojeg je dao za The Guardian , pomalo se naljutio kada ga je novinar pitao za nju.

"Za nekoga tko je tako privatna osoba, nije li veza s Taylor Swift bila pomalo igranje s vatrom?", upitao je glumca novinar Tim Jonze , koji dalje piše da je ubrzo shvatio kakva je pogreška bila upitati ga to.

"Kada si u vezi, stalno si pod povećalom, tvoji prijatelji su pod povećalom...", odgovorio je Jake i - zašutio!

Jonze dalje navodi da je atmosfera među njima tada postala neugodno napeta. Nakon što je još malo šutio, glumac je rekao: "Radije ne bih pričao o svom privatnom životu".

Pametnome dosta.