Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
POBUNA U MAKARSKOJ

Ne žele Lepu Brenu u svom gradu: 'Nosila je četničku odoru'

U samo jednom danu razgrabljene su ulaznice za koncert Lepe Brene u makarskom klubu Petar Pan u petak, pa su organizatori odlučili popularnu srpsku pjevačicu ugostiti i u subotu.

Image

Lepa Brena

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
RTL/ 24.7.2014. u 10:45
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U samo jednom danu razgrabljene su ulaznice za koncert LepeBrene u makarskom klubu Petar Pan u petak, pa su organizatori odlučili popularnu srpsku pjevačicu ugostiti i u subotu. No, za razliku od njezinih obožavatelja, braniteljske udruge Makarskog primorja Brenin dolazak nisu dočekali raširenih ruku.

"I danas se u Srbiji proganjaju Hrvati, ovih dana su dvije obitelji protjerane iz Vojvodine, te im se prijetilo smrću, mi u isto vrijeme dozvoljavamo da nam srpska pevaljka zabavlja narod. E, moj narode...

Žalosno je da pevaljka, koja je za vrijeme Domovinskog rata u najžešćim sukobima s četničkim agresorom u isto vrijeme nosila i promovirala odoru tih istih četnika, koji su vršili zlodjela po Hrvatskoj, veličajući njihove navodne pobjede.

Stoga nam nije jasno tko je i zbog čega dao dozvolu za njene nastupe u našoj zemlj. Nismo protiv biznisa, ali onda se treba znati da dovođenje FahreteJahić provocira hrvatske branitelje i domoljube, što smatramo nedopustivim", stoji u priopćenju Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata na kojem stoji potpis predsjednik DamirZukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba