Ostalo

Ne želi više trpjeti njegove ispade? Procurila snimka u kojoj se vidi kako Hailey gura Justina Biebera

Iako su na fotografijama s Met Gale djelovali idilično, pozadina tih fotografija otkrila je da situacija među njima nije tako bajna.

RTL.hr
17.09.2021 13:07

Hailey i Justin Bieber u posljednje su vrijeme pokrenuli mnoga nagađanja o lošim odnosima u braku. Justin je već nekoliko puta u javnosti ponizio svoju suprugu, a pojavile su se i mnoge fotografije na kojima se vidi da ni ona njime nije pretjerano oduševljena.

Mediji su se o paru raspisali nakon ovogodišnje Met Gale, jer je Justinova ruka na Haileynom trbuhu pokrenula lavinu nagađanja o trudnoći manekenke.

No, sada je u javnost procurila nova snimka koja otkriva pozadinu iza fotografija ruke na trbuhu. Na snimci se jasno vidi kako Justin pred fotografima pokušava zagrliti svoju suprugu i približiti joj se, na što ga je ona dva puta jasno odgurnula.

Također je vidljivo kako Hailey šapće suprugu da makne ruku te da ju pusti da pozira sama. Znakovit je i njegov pokisli izraz lica, kojem je jasno dao do znanja da mu se ne sviđa ponašanje partnerice. Sve je popratio i Haileyin kiseli smiješak.

Fanovi su se u komentarima ispod videa raspisali kako je pjevač to i zaslužio zbog svih incidenata koji su nedavno isplivali u javnost. Tako je, primjerice, nedavno društvenim mrežama kružio video u kojem Justin viče na svoju suprugu u javnosti, na što je ona samo poniženo šutjela.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Par se vjenčao 2018. godine, a njihovoj je ljubavnoj vezi prethodio prekid Justina i pjevačke zvijezde Selene Gomez, zbog čega je par već u početku veze punio medijske stupce.