Ostalo

'Ne znam više kako se braniti od laži!'

Koga ljubi Nina Badrić? Zašto pjeva u Srbiji nakon što je javno podržala oslobođene generale? U posljednje vrijeme neki kao da imaju pik na jednu od naših najpopularnijih pjevačica. Ona, pak, prvi put u karijeri ima potrebu demantirati sve odreda, ističući da joj podmeću ljubomorni ljudi, dok je njezin obraz itekako čist.

RTL
14.12.2012 18:30

Tračeve da ljubi Marka Miškovića , sina jednog od najbogatijih ljudi Srbije, Nina Badrić oštro nam je demantirala uoči još jednog koncerta u Beogradu. Kako kaže, to je samo jedna od medijskih namještaljki kojima se mora baviti ovih dana.

"Ja tog dečka nisam niti upoznala, niti sam ga znala, niti sam ga poznavala. Stvarno ne znam na koji se način braniti više od laži!", poručuje ljutita Nina.

Laž je, kaže Nina, da se viđa i s voditeljem Ivanom Ivanovićem !

Želja za medijskim smicalicama po Nini leži u njezinu uspjehu. Neki su, kaže, ljubomorni na činjenicu da je bez problema napunila beogradsku Arenu.

Na svom je Facebooku Nina otvoreno priznala da joj je ovo jedna od najgorih godina u životu. Nama je, pak, priznala da je ovo posljednji put da se bavi besmislenim tračevima koji su, kad su u pitanju njezina karijera i privatni život, doista uzeli maha!