Ostalo

Nećak Michaela Williamsa, glumca koji se navodno predozirao u stanu: 'Imao je svoje male demone i borio...

"Mnogi likovi koje je glumio su opaki gangsteri - bila je to šala, jer on uopće nije bio takav. On je bio vrlo nježna osoba", rekao je njegov nećak.

RTL.hr
07.09.2021 13:33

54-godišnji glumac Michael Kenneth Williams pronađen je mrtav u stanu. Njegovo tijelo je pronaša njegov nećak nakon što se danima nije javljao obitelji i prijateljima.

Policija je utvrdila kako nema znakova provale u stan.


Pribor za konzumiranje droga u blizini tijela

U blizini Williamsovog tijela su pronađeni narkotici ipribor za konzumiranje droga zbog čega policija opravdano sumnja da je riječ o predoziranju navodno heroinom, no više će se informacija oko službenog uzroka smrti će seznati nakon provedeneautopsije.

Posljednja Williamsova objava na društvenim mrežama je video njegovog kolege Tracyja Morgana koji prepričava prijateljimai obožavateljimapreživljavanjenesreće u limuzini 2014. godine. Williams je s Morganom glumio uepizodi serije "Human Giant" 2008. godine.

U opisu videa, Willimas je kratko napisao"Volim te brate" i označio Tracyja Morgana.

Riječ je oMorganovompojavljivanjuu podcastu "The Breakfast Club" kada je rekao obožavateljima i prijateljima: "Ne plači za mnom. U redu, imao sam nesreću. Ne plači za mnom. Plači zbog svih ostalih, čovječe. Baka mi je rekla da je, kad misliš da ti je loše, uvijek nekome gore. Postoje ljudi na svijetu koji nemaju koga voljeti i nikoga tko bi ih volio. Što kažete na to?".

Nakon toga, Morgan je pitao voditelja emisije što misli da je sreća. Pojasnio mu je kako "sve što misli nije točno. Jednostavnije je od toga. Mnogo je jednostavnije od toga. Znaš li što je prava sreća? Imati čemu se veseliti".

Willimas je objavio ovaj video samo šest dana prije svoje smrti pa su mnog obožavatelji to shvatili kao svojevrsnu poruku.

Pročitajte još
Slavni glumac pronađen mrtav: Obitelj ga nije mogla dobiti danima, a kad su došli u stan

Upoznavanje s DMX-om

Na društvenim mrežama je objavio i zajedničku fotografiju s pokojnim reperom Earlom Simmonsom , poznatijimpod umjetničkim imenom DMX . 51-godišnji Simmons se predozirao što je rezultiralo srčanim udarom zbog čega je hospitaliziran 2. travnja 2021. godine.

Vegetirao je, čakje i nekoliko dana samostalno disao što je samo donijelo kratkoročno utjehu obitelji i prijateljima. Točno tjedan dana nakon što je primljen u bolnicu,9. travnja, preminuo je.

DMX se baš kao i Williamsgodinama borio protiv ovisnosti.

DMX & Michael K. Williams

(FOTO: Instagram)

"There but for the grace of GOD go I. Sreo sam ovog čovjeka samo dva puta, ali osjećao samse kao da ga poznajem cijeli život. Počivaj u mirubrate moj", napisao je54-godišnji Williams.


Evo kako je zadobio ožiljak preko lica

Jedan od Michaelovih zaštitnih znakova bio je njegov ožiljak na licu koji je nastao tijekomtučnjave u baru. Na svoj 25. rođendan upleo se u tučnjavu koja ga je gotovo stajala života. On je tvrdio kako mu je ožiljak pomogao u pokretanju glumačke karijere, doveo ga je do poziva na snimanje glazbenih spotova i nekih manjih uloga u kojima je glumionasilnika u TV serijama.

Inače, Williams se godinama pojavljivao u manjim ulogama po TV serijama i filmovima, a slavu je postigao ulogom u seriji "Žica" po kojoj ga publika pamti, no ta ga je uloga označila do kraja života.

54-godišnji glumac je godinama govorio o problemu s drogom, ali i o tome kako je najveća uloga, ulogaOmara Littlea u seriji 'Žica'imala utjecaja na njegov privatni život.


Nominacija za nagradu Emmy

Podsjećamo, zbog uloge u seriji "Lovecraft Country",Williamsje i ove godine nominiran za nagradu Emmy. Njegovi nećaci su za New York Post rekli da je bio poprilično uzbuđen zbog prethodno navedene nominacije.

Njegov nećak Arvance Williams je rekao novinarima ispred Williamsove zgrade: "Vi ga znate kao glumca, mi ga znamo kao ujaka Mikea. Volimo ga. Moj ujak je bio tako draga osoba. Mnogi likovi koje je glumio su opaki gangsteri- bila je to šala, jer on uopće nije bio takav. On je bio vrlonježna osoba. Gledao sam neke stvari u kojima je glumio i samo bih se nasmijao 'jer to totalno nije on'''.

Drugi Williamsov nećak, Booker T. , rekao je kako "ujak bio pun ljubavi. Moja ga je obitelj voljela. Volio je našu obitelj. Volio je našu zajednicu i učinio je sve što je bilo u njegovoj moći da pokaže ljubav''

Booker je snimljen kako jeca sam za stolom pred zgradom u kojoj mu je živio ujak.


"Brooklyn ga je stvorio. Volio je Brooklyn"

"Brooklyn je bio sve za Mikea. Brooklyn ga je stvorio. Volio je Brooklyn. Bio je jako ponosan na Brooklyn'', rekao je Arvance o starosjediocu East Flatbusha.

"Žao mi je samo što mu je život prekinut jer je imao toliko drugih pozitivnih stvari za obaviti. Ali on živi kroz mene, a ja ću učiniti neke pozitivne, sjajne stvari da održim ujakovo naslijeđe. "

Arvance je priznao ujakovu borbu s ovisnošću, ali je istaknuo kako mu se nikadanije otvorio po tom pitanju. "Znam da je bio ovisnik, ali to nije nešto o čemu sam stvarno razgovarao s njim. Pitao bih ga kako je, ali Mike je držao stvari za sebei bavio se njima, pretpostavljam na svoj način"

''Imao je svoje male demone i borio se s njima.Mike je bio tip osobe koja padne pa ponovno ustane. Uvijek pokušavao učiniti nešto bolje. Uvijek se borio i pokušavao ostati pozitivan", poručio je Arvance.

Nažalost, za Michaelom Kennethom ostao je sin Elijah .