Play ponuda
Play ponuda
gdje je završio senna m?

Nekad je pjevao 'I wanna tuc tuc', a sada NASA kupuje njegove proizvode!

Iako ga se najviše sjećamo po hitovima 'Tuc tuc' i 'Beba malena', on je puno više od dance pjevača

Image
Foto: RTL
Vijesti.hr/ 20.3.2016. u 11:08
Play ponuda

Nakon što se oprostio od glazbe Senna M je uplovio u biznis proizvodnje filmske i TV opreme, kao i robotike za kamere. Iako ga se najviše sjećamo po hitovima 'Tuc tuc' i 'Beba malena', on je puno više od dance pjevača, piše Dnevni Avaz.

Proizvodi njegove tvrtke koja ima sjedište u Zagrebu, "Senna Innovation Factory", prisutni su u cijelom svijetu.

Sve se pokrenulo tako što je u jednom od svojih spotova želio imati efekt leteće kamere, no kran je bio preskup. Zato je odlučio napraviti svoj kran, koji je bio bolji i jeftiniji. Nakon toga, uslijedilo je snimanje reklame za Hrvatsku poštu, sportskih događaja, glazbenih festivala, Papinog posjeta.

Proizvode njegove tvrtke danas kupuju u cijelom svijetu, a jedan od klijenata je i NASA. "Radimo uređaje za kontroliranje kamera, tj. bežične glave koje nose male kamere. Prošli mjesec je NASA kupila jednu takvu bežičnu glavu za snimanje neba", pohvalio se Senna M. Kaže da je prvo mislio da se netko šali, no kada su mu poslali detaljne upute, shvatio je da je to zaista NASA.

Tvrtku čine on i njegova supruga, no ima 100-njak suradnika koji izrađuju proizvode prema njegovim nacrtima. Navodi da mu glazbena karijera nimalo ne nedostaje što je potpuno razumljivo – kada NASA i holivudska tvrtka za specijalne efekte Mark Roberts Motion Control želi surađivati s tobom, teško se na nešto požaliti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Samozatajna Doria

Majka Meghan Markle viđena prvi put nakon smrti kraljice: Zbog jednog razloga neće biti pozvana na njen sprovod

Play ponuda

Više s weba