Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
PRAVI MATERIJAL ZA SAPUNICU

Nekad ljubavnici, a danas najgori neprijatelji!

Blagdani su vrijeme mirenja, a da bi mirenja bilo, mora biti i svađe, i baš se time bavimo u našoj sljedećoj priči. Potaknuti razmiricama na relaciji Rozga - Bare - Severina, odlučili smo se prisjetiti najvećih estradnih svađa i prepucavanja.

RTL/ 8.4.2012. u 17:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nekad prijatelji, ljubavnici, poslovni suradnici, a danas se ne mogu ni vidjeti ni čuti. Poznato? O da, posebno kad se radi o našim celebovima. Donosimo vam pregled najvećih estradnih svađa!

Nekada davno među njima je cvjetala ljubav, a kada ju je ostavio, napravila je pravu scenu u njegovu klubu na Braču. Čak ga je i zalila šampanjcem  nakon čega su intervenirali redari i izbacili je van. S povijesne distance se usuđujemo reći da bi sve završilo puno drukčije da je Igor na vrijeme znao što treba učiniti.

Nekoliko godina kasnije, humanitarka u Puli okupila je svu silu faca s javne scene, a dok ih je ta ista Alka zabavljala s pozornice, u prvim redovima sjedio je taj fatalni Igor. Ljubav se nije ponovno probudila, ali danas barem mogu biti u istoj prostoriji u isto vrijeme. Bez šampanjca.

Jacques Houdek i Boris Đurđević nekad su davno bili bliski poslovni suradnici. Boris je tada mladom pjevaču napravio prvi album, a li ova estradna ljubav nije dugo potrajala. Na prošlogodišnjoj Dori počele su frcati iskre, pa se Đurđević naljutio jer je Houdek njegovu pjesmu nazvao - lošim izborom.

Jacques mu je vrlo brzo vratio u svom prepoznatljivom stilu.

Djevojka sa sela i banjolučki Bowie sjajno su surađivali pet godina. a onda je puklo. Severina je nogirala ZrinkaTutića, a vrhuncu svađe posvjedočili su svi koji su gledali izravni prijenos Porina iz 2002. godine.

Kao da razvod od Dikana Radeljaka Vlatki Pokos nije bio dovoljan. Nakon što je javnost saznala koliko grudnjaka, gaćica i haljina ima, ona se osim s bivšim suprugom krenula obračunavati i s njegovom novom djevojkom. DoloresLambaša je zbog svojih tračeva zaradila čak i tužbu.

Da lakše preboli razvod, ali i kaže svijetu svoju istinu, Vlatka je napisala knjigu. Zbog nje se uspjela posvađati i s Alkom Vuicom, koja je, da cijela priča bude zanimljivija, dobra frendica s Dolores.

I dan danas nikome nije jasno zašto prema predlošku ranije navedenih događaja JelenaVeljača nije napisala još jedan originalni scenarij.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NEPREPOZNATLJIVA JE

Ana Nikolić pokazala figuru nakon što je smršavila 50 kg: ‘Za moje mršavljenje odgovorne su tablete’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba