Play ponuda
Play ponuda
SPLITSKA LJEPOTICA

Nekadašnja misica vratila se na scenu

Prije 19 godina šetala je svjetskom pistom, a danas trči makarskim ulicama! U novom spotu Zabranjenog pušenja, Fani Čapalija bježi pred obožavateljem Samirom! U stvarnom životu još je nitko nije uhvatio.

RTL/ 12.6.2012. u 18:30
Play ponuda

Novi frajer u životu bivše misice FaniČapalije je jedan Bosanac. Shvatio je da je ona već duže sama pa ju je po makarskoj rivi lovio cijeli dan. Potjera za Fani, koja se ponovno vratila na scenu  izgledala je poput onih filmskih.

Iako ljubav stoji, muškarci se oko Fani itekako vrte. No, jurnjava po Makarskoj nije bila stvarna već su dečki iz Zabranjenog pušenja zaključili da je bivša misica idealna za glavnu ulogu u njihovu novom spotu.

No, najdraži i jedini muškarac u životu ove atraktivne Splićanke je njezin ljubimac Ben. On je vječno prati u stopu.

Život Fani nije baš mazio. Nakon razvoda od nogometaša Ivice Mornara, ostala je bez roditelja, te je proživjela teško životno razdoblje. Neki su mediji tada objavili da boluje od anoreksije, no to, kako ona kaže, nije bila istina.

Škrta na riječima, Fani dane provodi ispijajući kavice na splitskoj rivi, a nada se i poslovnim ponudama.

Kad joj je krenulo na poslovnom, vjerojatno će i na privatnom planu. No, sve dok bježi od muškaraca teško će je koji i uhvatiti, ali kako bajke uvijek imaju sretan završetak, možda i ova splitska Pepeljuga pronađe svog princa. Na bijelom  konju ili u nekom bijesnom limenom ljubimcu, Fani je svejedno. Samo neka požuri!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
2 braka i 15 afera

Holivudski zavodnik šokira: Iako ima osmero djece, Clint Eastwood za najstariju kćer saznao prije dvije godine

Play ponuda

Više s weba