Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
procurila snimka

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda prijeti da će ubiti svoje roditelje!

Najnoviji skandal povezan s 28-godišnjom glumicom je audio snimka koju je objavio TMZ i u kojoj Amanda prijeti kako će ubiti svoje roditelje Ricka i Lynn.

Image
Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
RTL/ 16.11.2014. u 10:32
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda, Amanda Bynes, koja se sa 17 godina proslavila ulogom Daphne Reynolds u filmu 'Sve što djevojka može poželjeti', već se neko vrijeme nalazi pod povećalom javnosti zbog svog poludjelog ponašanja.

Najnoviji skandal povezan s 28-godišnjom glumicom je audio snimka koju je objavio TMZ i u kojoj Amanda prijeti kako će ubiti svoje roditelje Ricka i Lynn.Snimku su portalu navodno ustupili članovi Amandine obitelji kako bi potaknuli medicinske stručnjake da joj pomognu.

"Da je tvoj tata moj tata, onda bi razumjela zašto bi mu htjela prerezati zapešća. Još nisam odlučila kako ga želim ubiti, ja ne vjerujem u ubojstvo. On je doslovno najgora osoba. Ništa mi ne bi pričinjavalo veće zadovoljstvo nego da mu prerežem vrat. To je ono što bi učinila", kaže Bynes u videu.

"Nije da ću to ikada napraviti, ali zovem mamu i prijetim joj da ću je ubiti i da ću joj prerezati zapešća i prijetim joj da ću joj spaliti kuću i slične stvari. Oni kontroliraju moje novce i zato trenutno nemam baš puno novaca", govori Amanda u nastavku videu.

Glumica često na Twitteru objavljuje svoje poludjele statuse, a nakon što je procurio ovaj video, napisala je kako se šalila da će nauditi svojoj obitelji i da ona ne vjeruje u ozljeđivanje. Ipak, onaj tko posluša ovaj video sigurno neće biti uvjeren u to.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ovo nismo očekivali

Neke su se zvijezde zaljubile na setu, a druge se nisu podnosile: Što se događa iza holivudskih kulisa?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba