Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OTVORENA SEZONA TULUMARENJA

Neki još uvijek nisu pohodili Zrće: Tko je djevica po tom pitanju?

Desetu godinu zaredom, ovog je petka otvorena sezona tulumarenja na Zrću, a među golišavim turistima iz cijelog svijeta uživale su i neke naše zvijezde. Zašto će ta plaža i ove godine biti udarna po pitanju ljetnih partyja?

K.T./ 24.6.2012. u 16:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gola torza su tu, vruće hlačice i pripadajuće obline mrdaju u ritmu i još jedna sezona Papaye može početi. Uz rekvizite tipične za, kako joj vole tepati, najluđu plažu, ovog će ljeta preplanula ženska tijela u Novalji krasiti i celebrity badići o kojima smo već pričali jučer.

"Mislim da su ovo kupaći kostimi za žene koje su sigurne u sebe, koje vole izgledati seksi, koje se ne boje pokazati svoje oblike. Ja sam romantična u srcu, vjerojatno tako i kupaći, ali na van volim da je to jako, da je seksipilno, da se pokaže ono što neka žena ima, da se sve naglasi i tako, za hrabrije žene", izjavila je Fani Stipković nakon što je predstavila svoju kolekciju kupaćih kostima.

San svakog frajera je da ženski odjevni predmeti služe samo u svrhu ukrasa. Na plus četrdeset krpice ionako samo smetaju.

Fani se povjerila kako je na Zrću bila samo jednom davno i to čak ne u izlasku. "Djevica sam na Zrću. Samo me nemojte snimati nakon ponoći jer sam onda neuračunljiva", našalila se lijepa Fani.

Provjeren recept koji uključuje brdo koktela, kojeg stranog DJ-a, ljeto, more, plažu i zgodna tijela do kraja ove sezone možda okrene stvar naopako pa naše atraktivne manekenke pronađemo okružene jatom paških galebova.

Više pogledajte u prilogu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
ROMANSA

Ljubavna priča Marka Tolje i supruge Ane: Upoznali su se na društvenim mrežama, a njezina želja je biti što manje eksponirana

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba