Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
nitko ne zna gdje je

Nema kraja drami: Miss Srbije pobjegla s krunom!

Nitko ne zna gdje se nalazi aktualna Miss Srbije Nikolina Bojić. Isključila je mobitel, a više ni ne živi na adresi koju je navela kad se prijavljivala za izbor. U međuvremenu, potvrda da je udana za tenisača Franka Dančevića došla je od njega samog.

Image
Foto: politika.rs
RTL/ 16.10.2012. u 17:50
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nikolina Bojić i dalje je aktualna Miss Srbije. Naime, organizatori joj krunu nisu oduzeli, ali je misica nestala i nikome se ne javlja.

A da je udana za tenisača Franka Dančevića, potvrdio je on sam u razgovoru za jedan kanadski portal, piše Blic. "Zaista sam sretan, moja supruga je divna. Upoznao sam je u Srbiji i sve je super. Stvarno sam zadovoljan kako stvari funkcioniraju", izjavio je tenisač.

A kako se dogodilo da Nikolina nastavi s natjecanjem, i dalje je misterij. Njenu stranu priče možda će ispričati njezin odvjetnik, koji će je odsad zastupati u ovom slučaju. U međuvremenu, nitko ne zna gdje se misica nalazi. Isključila je mobitel, ugasila profil na Facebooku, a više ni ne živi na adresi koju je navela kad se prijavljivala za izbor. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POVIJESNA JEZGRA GRADA

U Dubrovniku se snima treća sezona serije 'Vikings: Valhalla': U toj sezoni glumi i naš slavni glumac

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba