Ostalo

Nema više zle krvi? Calvin Harris reagirao na posljednju Taylorinu objavu na Instagramu

Taylor povodom toga nije imala ništa reći - sve do petka navečer. Pojavila se na reviji koju je nosila njena prijateljica Gigi Hadid, tjedan dana nakon prekida s Hiddlestonom

vijesti.hr
14.09.2016 08:45

Bilo je to burno ljeto za Taylor Swift i Calvina Harrisa.

Pročitajte još
Calvin žestoko ogovara Taylor na Instagramu: 'Ona je kontrolirala cijelu situaciju i medije'

U lipnju su prekinuli, a ona je već dva tjedna nakon prohodala s Tomom Hiddlestonom . A Harris nije bio sretan zbog toga.

Pokrenuo je dramu na društvenim mrežama, otkrio da je napisao i objavio Hiddleswift pjesmu, potom na Instagramu objavio komentare kako je ona kontrolirala priču u medijima o njihovom prekidu.

Slavni DJ potvrdio je da je Swiftova napisala pjesmu 'This is what you came for' nakon što je njezin tim navodno to otkrio TMZ-u.

A onda se obratio bivšoj djevojci.

Pročitajte još
Calvin Harris 'oprao' Taylor: 'Fokusiraj se na svoju novu vezu, mene nećeš pokopati kao Katy Perry'

"Boli me to što su ona i njezin tim spremni otići toliko daleko i u ovom trenutku pokušavaju od mene napraviti negativca. Ako si sretna u svojoj novoj vezi, trebala bi se fokusirati na nju umjesto da pokušavaš uništiti svog bivšeg dečka jer nemaš pametnijeg posla. Znam da trenutno nisi na turneji i trebaš nekog novog za potkopati kao Katy, ali ja nisam taj tip, sorry. Neću to dozvoliti", napisao je aludirajući na njezinu svađu s Katy Perry.

Posljednji Harrisov udar bio je prošlog mjeseca na dodjeli VMA glazbenih nagrada kad je odlučio ne spomenuti Swiftovu tijekom govora nakon što je osvojio nagradu za najbolji muški video u 'This is what you came for'.

Pročitajte još
Calvin dobio nagradu za pjesmu koju mu je Taylor napisala, ali o njoj ni riječi u govoru zahvale

Taylor povodom toga nije imala ništa reći - sve do petka navečer. Pojavila se na reviji koju je nosila njena prijateljica Gigi Hadid , tjedan dana nakon prekida s Hiddlestonom. Iz prvog reda je objavila video u kojem pjeva spomenutu spornu (zajedničku) pjesmu.

Harris je to vidio u nedjelju te odgovorio s 'likeom' na Instagramu (iako ju je odavno otpratio, a možda u međuvremenu i zapratio).

I tako to završava... sve dok u petak ne izađe njegov novi singl i ne da nam malo dublji uvid u cijelu situaciju.