Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SORAJA U SRPSKOM PLAYBOYU

Nemeš i Marijana ovjekovječili svoju ljubav!

Iznenađenja ima i u redovima bivših sudionika Big Brothera. Marijana i Nemeš su se zajedničkim tetovažama zavjetovali na vječnu ljubav, a seksi Soraja odlučila je svoje golo tijelo pokazati u srpskom Playboyu.

RTL/ 14.9.2011. u 18:46
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Što je novo u gorućem Kninu? Tetovaža Marijane Čvrljak koja u užarenom gradu sniva o ponovnom susretu sa svojim Nemešom. Njih dvoje su navodno  ovjekovječili svoju ljubav u tattoo studiju i to tetovažom: 'Ne žalim ni za čim.' Navodno su se tetovirali dok je Marijana posjetila Nemeša u Beogradu, i na taj način još jednom potvrdili da je ljubav iz BB kuće uistinu prava.

S druge strane Balkana, Soraja Vučelić, najdarovitija BB stanarka, barem kada su tjelesni atributi u pitanju - odlučila je iste servirati na pladnju cijelom Balkanu. Ona je naime pozirala za srpsko izdanje Playboya, koji će krajem mjeseca na naslovnici i duplerici otkriti sve čari tamnokose partijanerice. Za svoje je razotkrivanje, navodno, dobila pozamašnu svotu novca.

Ne miruje niti Nikola Maurović. On medijsku pažnju plijeni druženjem s Majom Lenom Lopatny, a bio je i gost na njezinoj rođendanskoj proslavi.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Novi Top 5!

Nema više golotinje! Pogledajte najpoznatije cenzure!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba