Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MARIJANIN OTAC TVRDI SUPROTNO

Nemeš se pomirio s Marijanom!

Čini se da najveći zavodnik Big Brother kuće Nikola Nemešević ipak nije mogao zatomiti svoje osjećaje prema atraktivnoj Šibenčanki te se odlučio pomiriti s njom. Marijanin otac o pomirenju nema nikakve informacije te tvrdi da ona nije napuštala obiteljsku kuću u Kninu.

Image

Marijana Čvrljak, Nemeš Marijana Nemeš

rtl.hr/ 28.7.2011. u 9:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako su se Nemešovi roditelji odlučno protivili njegovoj vezi s udanom MarijanomČvrljak, čini se da su njegove emocije bile presnažne, pa ju je pozvao u Beograd kako bi obnovio vezu s njom, prenosi srpski Alo.

Prvoj ženskoj pobjednici Big Brother showa navodno se javio čim se hladne glave vratio s odmora iz Grčke te su razgovarali satima.

Htio je poslušati savjet svojih roditelja i prekinuti sve veze s njom, no na kraju je ljubav ipak sve pobijedila, pa je beogradski zavodnik pozvao Marijanu u Beograd gdje su mirno sagledati cijelu situaciju te si navodno odlučili pružiti još jednu priliku.

Nemeš se Marijani navodno ispričao i zbog načina na koji ju je kukavički ostavio u finalu Big Brothera.

Marijanin otac Ivo Kovačević o njihovom susretu nema pojma, a za Story je izjavio da ona nije odlazila iz Knina te da je cijelo vrijeme u obiteljskom domu. O pomirenju svoje kćeri i Beograđanina ne zna ništa.

Atraktivna se Šibenčanka već jednom opekla nakon što je izložila svoj privatni život javnosti i medijima pa ovu informaciju nije željela niti potvrditi niti demantirati čime je medijima samo dala materijala da i dalje nagađaju o tome kakva je njezina ljubavna situacija.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
novi trend na internetu

Samo za ženske oči: gologuzi frajeri okupirali društvene mreže

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba