Play ponuda
Play ponuda
ČEKA SE TURNEJA

Neočekivani preokret u povratku velike Tajči

Prošlo je više od godinu dana otkad je Tatjana Cameron Tajči najavila svoj veliki glazbeni povratak, a povratka niotkud. Ne samo da od balkanske turneje zasad nema ništa - Tajči sa suprugom na svojoj službenoj stranici traži donacije kako bi se mogla uputiti na turneju.

RTL/ 11.5.2012. u 18:35
Play ponuda

Trebala je to biti najveća turneja u novijoj povijesti Hrvatske, pa i Balkana. Ali da od moderne Tajči doista neće biti ništa, svjedoči novi razvoj situacije na njezinoj službenoj stranici. Pored albuma koje tamo prodaje, Tajči je zajedno sa suprugom otvorila servis za prikupljanje donacija. Svoje obožavatelje, naime, traži novac a u zamjenu nudi darove, a sve kako bi krenula na turneju.

Nakon početne euforije, priča o povratku je splasnula, a Adria Zabava se misteriozno povukla iz organizacije koja tvrdi da nisu uspjeli naći sponzore. Nisu uspjeli organizatori, a ni Tajči. Turneju je prvo pomaknula na proljeće ove godine, a sad su na na njezinoj stranici, umjesto datuma održavanja koncerata, dočekali financijski apeli. Tatjana Cameron doslovno moli pomoć da bi se opet pretvorila u Tajči.

I tako se još jedna estradna bajka potpuno raspala. Možda najbolje da Tajči zauvijek pamtimo kao savršenu plavušu u legendarnoj haljinici, jer ova priča s donacijama i neprestanim odgađanjem, pa i gašenjem turneje, naprosto ne pristaje zvijezdi koja je sve dosad bila bezgrešna, nedodirljiva pa i savršena. Njezinih hitova i dalje ćemo se očito sjećati na YouTubeu – besplatno i bez donacija.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SATIRA I POL

Zgodni glumac iz 'Ruže vjetrova' hit je na TikToku! Zoran Pajić zna kako ugoditi mlađoj publici

Play ponuda

Više s weba