Ostalo

NEPOGREŠIVA KATE MIDDLETON! O modnoj kombinaciji princeze od Walesa svi pričaju zbog jednog detalja

Kate Middleton na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete II. pojavila se u crnoj haljini, a kombinaciju je upotpunila posebnim biserima koji imaju svoju povijest

T.M.
19.09.2022 15:45

Državni pogreb kraljice Elizabete II. održan je u Westminsterskoj opatiji u Londonu, a večeras će biti pokopana u kapeli svetog Jurja pokraj dvorca Windsor. Neki stručnjaci tvrde da bi ovaj sprovod mogao postati najgledaniji televizijski prijenos u svijetu pa ne čudi podatak da su članovi kraljevske obitelji pazili na svaki detalj.

Pročitajte još
NAJUPEČATLJIVIJE FOTOGRAFIJE SA ISPRAĆAJA KRALJICE ELIZABETE II.: Njena tužna unučad i praunučad slamaju srce

Milijuni ljudi pratili su svaki njihov korak, pokret, gestikulaciju, ali i modnu kombinaciju. Tako su, primjerice, odmah primijetili da se princ Harry pojavio u crnom odjelu, a ne u vojnoj uniformi kakvu su nosili ostali članovi kraljevske obitelji. No, nije samo princ Harry bio u središtu pozornosti, modna kombinacija još jednog člana kraljevske obitelji bila je pod povećalom.

Princeza Charlotte, princ George, Kate Middleton, Meghan Markle

Kate Middleton, godinama slovi i kao žena sa stilom i dobrim modnim ukusom pa ne čudi da je briljirala i na jednom od najvažnijih dana u britanskoj povijesti. Princeza od Walesa nakitom je odala posebnu počast kraljici. Oko vrata je ovaj put nosila bisernu ogrlicu ukrašenu dijamantima, a riječ je o nakitu koji je kraljici stigao kao poklon iz Japana prije pedesetak godina. Često ju je nosila Elizabeta, ali i pokojna princeza Diana. Kate je kraljici odala počast i s bisernim naušnicama koje je Elizabeta dobila na vjenčanju s princom Philipom.