Play ponuda
Play ponuda
'INES' MIRIŠE NA HIT

Nepopravljivi romantičar: Boris Novković napisao pjesmu svojoj dragoj

Ines Katić, djevojka Borisa Novkovića, danas je u sedmom nebu. Jer je dragi napravio najromantičniju stvar - napisao joj je pjesmu. Skladba 'Ines' već na prvu miriše na hit. Boris ju je napisao u jednom dahu, nošen emocijama koje je u njemu probudila njegova nova djevojka. Ljubav mu je totalna inspiracija, priznao je ekskluzivno našoj Ružici Đukić

Ružica Đukić/ 7.3.2016. u 18:07
Play ponuda

Ines je žena koja je osvojila srce Borisa Novkovića, a ako je suditi prema prvim komentarima, i pjesma o njoj potpuno će osvojiti Borisove fanove.

"Mislim, to je nezahvalno govoriti, ali rijetko kad sam imao tako dobre komentare na neku pjesmu kao na ovu", priznaje Boris.

Možda je razlog tome i to što ju je Boris napisao baš iz srca svojoj djevojci Ines Katić. I to u svega nekoliko minuta.

"Nastala je u jednom dahu. Evo, mogu reći na tri pjesme sam imao taj slučaj. To je bilo na pjesmi 'Tamara', na 'U dobru i zlu' i na pjesmi 'Vukovi umiru sami'. Izazvala je u meni jednu nevjerojatnu euforiju. Jedan osjećaj ushićenosti. Obično kad mi se to dogodi, ta pjesma je opasna", kaže pjevač.

Svoje emocije nam je u pjesmi ponudio na dlanu. No, kao i obično kad je privatni život u pitanju - previše detalja ne želi otkrivati.

"Moram nešto i za sebe ostaviti. Sigurno da je inspiracija tu, ali nešto moram i za sebe ostaviti", suzdržan je Novković.

Od Tamare do Ines prošlo je punih 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Napravili smo jedan krug i na jesen su svi moji planovi vezani da obilježim tih 30 godina svoje karijere velikim koncertima u Zagrebu, regiji i u Hrvatskoj. Naravno, i ja se strašno veselim druženju s publikom i nadam se da će to biti sjajno", poručuje Boris.

Nova ljubav Borisu je definitivno dala vjetar u leđa. Kad si zaljubljen na sve gledaš puno pozitivnije.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
tko je na tronu?

Top 20 fotki s najviše lajkova na Instagramu : 'Ako nije objavljeno, nije se ni dogodilo'

Play ponuda

Više s weba