Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
obaviještena i policija

Nepoznati muškarci već danima vrebaju Severininog sina

Severina je opet u centru pozornosti, ali ovaj put ni po čemu dobrom. Naime, policiji je prijavila da joj dva nepoznata muškarca već danima vrebaju i tajno snimaju sina Aleksandra. Navodno je dadilja, dok je s malenim bila u parku, u strahu za sebe i dijete, u pomoć zvala susjede i konobare iz obližnjeg kafića.

RTL/ 30.5.2014. u 17:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Svaka sumnja da je bilo koje dijete na bilo koji način ugroženo izaziva jezu, a posljednji slučaj koji je uznemirio javnost je uhođenje pjevačice Severine i njezina sinčića Aleksandra. Severinini susjedi u zagrebačkom naselju Kozjak posljednjih desetak dana viđali su dvojicu muškarca, koji se nisu činili kao da imaju dobre namjere.

Neslužbeno smo doznali da je policija zaprimila dojavu. Otišli su u Kozjak provjeriti o čemu se radi, no za sada nema temelja za podnošenje prijave. Nikome u naselju nije ugodno, posebno ne majkama s djecom.

Uplašeni su stanari, a samo mogu zamisliti, kažu, kako se osjeća pjevačica, koja uvijek ističe svoju ljubav prema sinu. Povela ga je i na nedavni humanitarni koncert. Iako bi da je situacija drukčija Aleksandra najvjerojatnije ostavila u stanu s dadiljom, ovoga puta to nije željela učiniti. I dosada je uvijek znala kako balansirati između posla i privatnog života.

"Pa ja uživam u svom životu, to ne isključuje posao, mislim da majčinstvo donosi prekrasne trenutke u životu", kazala je Severina.

Kako donosi 24 sata, muškarci su u više navrata pratili i fotografirali Severininog sina Aleksandra. U naselje bi se dovezli u srebrnom Passatu. Aleksandra su snimali dok je bio na terasi stana i u parku u kojem se igrao s djecom. Dječak je bio pod budnim okom dadilje koja je, piše 24 sata, uplašena zamolila dvojicu očeva koji su tu bili sa svojom djecom da je doprate do stana.

Većina stanara Kozjaka čula je i vidjela sumnjive muškarce, no malo tko pristaje o tome govoritim pred kamerom.

Nadaju se samo da sada kada je i policija o svemu obaviještena nikome više neće pasti na pamet takvo što ponoviti. Kako bi nastavili život bez straha i kako bi i Severina sa svojim sinom i dalje mogla uživati u lijepim trenucima na Kozjaku.

Jer, ne radi se ovdje o tome da je uhođen sin poznate osobe. Radi se o činjenici da nitko nema pravo uznemiravati dvogodišnje dijete.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Preljub u pitanju

Prevario fatalnu Dilletu? Can Yaman i Demet u isto su vrijeme prekinuli s partnerima – slučajnost ili?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba