Play ponuda
Play ponuda
glumica blistala

Neprocjenjiva reakcija Angelinine djece nakon što je osvojila nagradu

Angelina Jolie osvojila je nagradu za glavnu ulogu u filmu 'Maleficent', a njezina djeca su bila oduševljena

I.H./ 29.3.2015. u 14:49
Play ponuda

Angelina Jolie pojavila se u javnosti prvi put nakon što se podvrgnula operaciji kojom je odstranila jajnike i jajovode.

Sa svojom djecom se pojavila odlično raspoložena u crnoj Versace haljini na dodjeli Kids' Choice Awardsa u društvu svojih kćeri, Zahare i Shiloh.

Osvojila je nagradu za glavnu ulogu u filmu 'Maleficent', a njezina djeca su bila oduševljena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Angelina je tijekom svog govora poslala važnu poruku djeci: "Htjela sam samo reći, da kada sam ja bila mala, baš kao Maleficent, rekli su mi da sam drugačija. Osjećala sam se kao da ne pripadam, bilo je preglasno, prestrastveno, nikada dobro... No onda sam jedan dan shvatila nešto što se nadam da ćete i svi vi shvatiti. Drugačije je dobro! Tako da se ne morate prilagođavati drugima, budite svoji. Nikada ne pokušavajte biti nešto što niste. Kada vam netko kaže da ste drugačiji, samo se nasmijte i budite ponosni. I kao vaša omiljena zlica još bi dodala – slobodno tu i tamo upadnite u nevolje. To je dobro za vas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
uslast!

Tražili ste, dobili ste: Ovo je recept za Nikolin 'težački desert'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bez srama

Najslavnija srpska voditeljica i 'đak generacije'! Jovana Jeremić izvijala se na plaži, turisti u čudu gledali njezine 'akrobacije'

Play ponuda

Više s weba