Ostalo

Neshvaćeni 'srpski Borat' opasno je naljutio Srbe

Australska glumica srpskog porijekla Bojana Novaković nije samo poznata po filmskim ulogama uz Mela Gibsona i Keanu Reevsa, nego je nedavno postala i internetska zvijezda zahvaljujući svom pomalo bizarnom video blogu.

S.M.
09.12.2011 17:04

Koristeći ime Yana Novak , Bojana na Youtubeu objavljuje šaljive video klipove u kojima na namjerno lošem engleskom glumi priglupu manekenku koja pokušava uspjeti u Hollywoodu. Srpski mediji su je zbog toga prozvali "srpskim Boratom".

Međutim, publika koja je prati nije shvatila da se radi o njenom alter egu i ismijavanju, pa na njenom kanalu prevladavaju uvrede.

"Sad ni Tesla, Pupin i svi sportisti ne mogu da nas operu....ono što su oni radili za svoju zemlju tolike godine ti si sje**** sa 3 klipa....toliko ti malo treba da nas unakaziš da je to strašno koliko si ti potencijal", samo je jedan od komentara.

Bojana je rođena u Beogradu, a sa 7 godina preselila se u Australiju. Diplomirala je glumu na australskoj akademiji dramskih umjetnosti te je primila brojna priznanja za svoj rad.