Ostalo

Nestašni premijer: Boris Johnson ima šestero djece od kojih jedno izvanbračno, dva propala braka, a i...

Zaručnica britanskog premijera Borisa Johnsona, Carrie Symonds,

Tabloid.hr
29.04.2020 15:20

Boris Johnson rano jutros postao je otac dječaka.

Zaručnica britanskog premijera Carrie Symonds se osjeća odlično, kao i bebica, pa se čini kako su loši dani iza njega.

Naime, Johnson je nedavno bio na odjelu intenzivne njege zbog koronavirusa, no odlično se oporavio, vratio na posao te sada ima još jedan jako važan razlog za slavlje.

"Premijer i gospođica Symonds presretni su što mogu objaviti da su dobili zdravog dječaka u Londonu rano ujutro. Majka i sin su odlično. Premijer i gospođica Symonds žele se zahvaliti sjajnom timu bolnice", rekao je glasnogovornik para.

No ovo nije prvo dijete britanskom premijeru, već šesto, što možda niste znali.

Naime, Johnson rijetko i nerado govori o privatnom životu, no čini se kako ima poduži staž u roditeljstvu. No počnimo iz početka.

55-godišnji premijer iza sebe ima dva propala braka. Od 1987. do 1993. godine bio je u braku s Allegrom Mostyn-Owen , a samo 12 dana nakon što se razveo od nje, vjenčao se s drugom suprugom Marinom Wheeler .

Pet tjedana kasnije rođeno je njihovo prvo dijete, a par ih je tijekom braka dobio ukupno četvero.

2009. godine, iz izvanbračne afere s Helen Macintyre dobio je i danas 11-godišnju kćer Stephanie koju nije priznao sve do 2013. godine te završetka mučne sudske parnice, a ona danas nema nikakav odnos s ocem niti njegovom ostalom djecom.

Marinu je ostavio upravo zbog zaručnice koja mu je jutros rodila novog nasljednika. Par je zajedno od 2018. godine, a u veljači ove godine saznalo se kako su se zaručili.

O njihovoj se vezi ne zna mnogo, osim da je ona počela preljubom kojima je premijer očito sklon.