Play ponuda
Play ponuda
Veliko priznanje

Netflixova zvijezda priznala da je pozitivna na HIV: 'Član sam te predivne zajednice'

Popularni frizer i televizijska ličnost, Jonathan Van Ness, izašao je s velikim priznanjem da je HIV pozitivan, a primio je brojne poruke podrške

Image
Foto: www.profimedia.hr
Tabloid.hr/ 23.9.2019. u 9:39
Play ponuda

Jonathan Van Ness, zvijezda popularnog showa 'Queer Eye', iznenadio je javnost velikim priznanjem u svojim memoarima. U djelu 'Over the Top', Jonathan je priznao da je pozitivan na HIV.

"Bilo mi je teško biti otvoren kad postoje stvari koje nikad nisam javno priznao", ispričao je za The New York Times. Za HIV je otkrio kad je imao samo 25 godina. Onesvijestio se u frizerskom salonu gdje je i radio, a u bolnicu je došao žaleći se na simptome koji nalikuju gripi.

Međutim, testiranje je potvrdilo da je pozitivan na HIV. Osim toga, ovaj slavni frizer i televizijska ličnost otkrio je da bio sklon narkoticima. Uzimao je kokain i metamfetamin, a u djetinjstvu je doživio seksualno zlostavljanje. 

"Taj dan kad sam saznao bio očajan kako ga i zamišljate", priznao je i dodao kako je tako "član predivne zajednice ljudi pozitivnih na HIV."

Jonathan je dodao kako je o dijagnozi progovorio tek sad, sedam godina kasnije, zbog Trumpove administracije koja stigmatizira LGBTQ populaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba