Ostalo

Neugodan gaf u izravnom prijenosu: voditelj proglasio krivu Miss Universe!

Sva sretna, Gutierrez je počela pozdravljati i slati poljupce publici koja joj je oduševljeno pljeskala, kad je odjednom saznala da ipak nije pobijedila

HINA
21.12.2015 09:19

Miss Filipina izabrana je za Miss Universe 2015. u nedjelju u Las Vegasu na svečanosti koju je obilježila velika pogreška u izravnom televizijskom prijenosu.

Voditelj svečanosti, glumac i humorist Steve Harvey , krivo je pročitaoime pobjednice ispisano na papiriću i pobjednicom proglasio Miss Kolumbije Ariadnu Gutierrez .

Sva sretna, Gutierrez je počela pozdravljati i slati poljupce publici koja joj je oduševljeno pljeskala.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

No tada se javlja Steve Harvey, sav zbunjen: "U redu, moram se ispričati. Kolumbija je druga. Miss Universe 2015. je Miss Filipina".

Fanfare su se ponovo oglasile, Miss Kolumbije je zapanjena otišla s pozornice, a Miss Filipina Pia Alonzo Wurtzbach bila je potpuno zbunjena. Nešto kasnije je primila krunu Miss Univers, a Steve Harvey se ispričavao zabezeknutoj publici.

Izbor za Miss Universe

(Foto: AP)

Sve se to događalo pred očima milijuna televizijskih gledatelja koji su diljem planeta pratili natjecanje u izravnom prijenosu.

Miss Columbije, djevojka kojoj je kruna oduzeta nakon par minuta, kasnije je putem Facebookaizjavila kako se 'sve događa s razlogom' i da je ipak sretna. Zahvalila je i svim obožavateljima na potpori.