Ostalo

Neugodne ili slatke fotke iz prošlosti? Dok joj je mama plesala striptiz, ona ju je gledala

O ovom se filmu govori i dan danas, a Demi je tada dobila plaću od 12,5 milijuna dolara za ulogu Erin Grant, što je do tada bio najveći iznos koji je neka glumica dobila za snimanje.

Tabloid.hr
12.11.2020 12:45

Demi Moore proslavila je58. rođendan, a i dalje se može pohvaliti nevjerojatnim izgledom. 1990. godine snimila je legendarni film "Duh", no ništa se nije moglo mjeriti s njezinim pojavljivanjem u" Striptizu "1996. godine zbog kojeg jeispisala povijest.

Demi Moore

(FOTO: www.profimedia.hr)

Iako su dojmovi o samom filmu bili podijeljeni, ono što mu se ne može osporiti jest novac. Naime, Demi je dobila plaću od 12,5 milijuna dolar a za ulogu Erin Grant, što je do tada bio najveći iznos koji je neka glumica dobila za snimanje. Do danas je malo glumica doseglo toliku ili nešto veću cifru novaca, a valja se uzeti u obzir i vremenski period koji je od tada prošao.

Golišave i seksi scene Demi kao striptizete niti danas nisu zaboravljene, a u to vrijeme Demi je već bila u braku s legendarnim Bruceom Willisom s kojim je dobila i tri kćeri - 32-godišnju Rumer, 29-godišnju Scout i 26-godišnju Tallulah.Papire za razvod predali su 2000. godine, ali su do dana današnjeg ostali u dobrim odnosima.

Sada je najstarija kći na Instagramu javno mami čestitala rođendan albumomstarih fotki koje su raznježile obožavatelje. "Mama, sretan ti rođendan. Jako sam zahvalna što mogu proživjeti ovaj život s tobom. Ti si 'najzločestija', najšašavija, najluckastija škorpion ratnica koju poznajem. Volim te do mjeseca. Jedva čekam da proslavimo", napisala je na Instagramu.

No, fotka koja je iz cijelog albuma privukla najviše pažnje je oa sa seta snimanja "Striptiza". Naime, Demi je pozirala u grudnjaku i tangicama , a Rumer ju je grlila oko struka.

Demi Moore i Rumer

(FOTO: Instagram)

I ona se sama pojavila u tom filmu što je mnogima danas dvosjekli mač - nekima preslatko, a nekima brutalan cringe.