Ostalo

Neugodnost i za one koji samo gledaju: Legendarna Anna Wintour izignorirala Kim Kardashian

Ovo je krajnje neobičan potez urednice koja se prije dva mjeseca grlila i srdačno razgovarala s Kim Kardashian, a sada je pored nje prošla kao pored duha

RTL.hr
16.09.2022 17:30

Izgleda kako se Kim Kardashian suočila s ultimativnim modnim poniženjem kada ju je glavna urednica Voguea Anna Wintour prošla pored nje kao da ne postoji dok je najpoznatija svjetska starleta bila na njujorškoj reviji brenda Fendi za kolekciju proljeće 2023. godine. I više nego očito odbijanje dogodilo se nakon finalnog događaja, kada je 41-godišnja Kim ugledala 72-godišnju Annu koja je koračala u njezinom smjeru i počela se javljati kada je poznata urednica bila u blizini.

Inače, Wintour je poznata po svom poznatom hladnom ponašanju, ali ovaj potez je podigao bezobrazluk i uobraženost urednice a novu razinu. Vidjevši da je Kim pozdravlja dok još nije bila u njihovoj neposrednoj blizini, Wintour se ponašala kao da to uopće nije vidjela već je otišla u zagrljaj glumici Sarahi Jessici Parker , koja je stajala uz reality zvijezdu.

Video ovog neugodnog trenutka podijeljen je na TikToku, gdje je brzo postao viralan. Stotine korisnika je podijelilo svoje mišljenje o ovoj interakciji.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Na snimci se vidi najpoznatija Kardashianka se smiješi u Anninom smjeru dok je čelna žena kultnog časopisa Vogue hodala prema njoj i 57-godišnjoj glumici Parker. Umjesto uzvraćanja pozdrava reality zvijezdi, Anna je zagrlila Sarah. Ovo je definitivno neobičan razvoj događaja jer se kim u nekoliko navrata fotografirala za naslovnicu Voguea. Ipak, mora se priznati kako je ovu neugodnost podnijela izrazito profesionalno - nastavila se smiješiti i gledati kako Anna toplim zagrljajem pozdravlja zvijezdu legendarne serije 'Seks i grad'.

Na početku sada već viralnog videa Kim i Sarah stoje jedna pored druge pred svojim sjedalima dok plješću finalnom dijelu revije, prije nego li je Kim primijetila Annu kako ide prema njoj i Sarah.

Čitajući s usana se moglo vidjeti kako Kim izgovara riječi: "Bok, kako si?" dok je Sarah počela mahati i smiješiti se Anni. Anna je potom otišla ravno do Sarah i zagrlila je dok je Kim samo nespretno stajala pokraj njih.

Naizgled ledeno ponašanje šefice Voguea iznenadilo je mnoge jer se stvorio dojam kao da su ona i Kim posljednjih godina stvorile nešto nalik prijateljstvu, pa taman i onom isključivo na poslovnoj razni. Anna je čak "počastila" Kim s tri naslovnice američkog Voguea: dva samostalna pojavljivanja u ožujku 2022. i svibnju 2019. te jedno sa svojim tadašnjim suprugom i reperom Kanyeom Westom u travnju 2014. godine.

Kim je također u nekoliko navrata prisustvovala Anninom kultnom modnom događaju godine - Met Gali, i to od 2013. godine kada je na crvenom tepihu zablistala u trudničkom izdanju, dok je još nosila njezino i Kanyeovo prvo dijete, kćer North West . Baš u to vrijeme, njezina pojava na Met Gali je predstavljala svojevrsnu kontroverzu u modnom svijetu pa su se mnogi pitali je li taj potez bio pokazatelj da su Annini nevjerojatno visoki standardi popisa gostiju ublaženi.

Kim se čak pozabavila raspravom oko svoje pozivnice pa je na svom službenom Twitter profilu tada napisala: "Bila sam Kanyeov plus jedan i tako nervozna! Nisam nikoga poznavala i sigurna sam da me nitko nije htio tamo lol". Podsjećamo kako je Anna 2019. godine progovorila o Kardashianima, posebno o Kim i o tome kako se njezin stil razvio. "Kim se od svih njih vjerojatno najviše promijenila. Osobno se divim načinu na koji je skrenula prema minimalističkom načinu odijevanja, malo više pokrivena", rekla je Wintour u Vogue epizodi 'Go Ask Anna'.

Na pitanje o stilu obitelji, Anna je rekla: "Morate se diviti način po kojem su stvorili carstvo, očito kroz svoje osobnosti i kreativnost njihove majke. Žive na način na koji žive, koji nikako ne mogu razumjeti niti dokučiti, živeći toliko pred očima javnosti, ali to očito funkcionira".

Winnie Harlow, Kim Kardashian, Sarah Jessica Parker

Prije dva mjeseca, Kim je sjedila pored Anne tijekom modne revije 'Jean-Paul Gaultier Haute Couture' za njihovu kolekciju jesen/zima 2023. tijekom pariškog Tjedna mode 6. srpnja 2022.

Međutim, za razliku od Kim, Sarah Jessica je osvanula na naslovnici Voguea čak sedam puta: u veljači 2002., kolovozu 2003., rujnu 2005., lipnju 2008., svibnju 2010., kolovozu 2011. i prosincu 2021. godine.

Kim i Sarah, koje su sjedile jedna do druge u prvom redu, vodile su naizgled srdačan razgovor prije revije. Njih dvije su se tada i zagrlile.