Ostalo

Nevjerojatna ljubavna priča Hollywooda: Vjenčali su se i razveli kao tinejdžeri, a onda ponovno stali...

U drugom su braku dobili popularnu glumicu za koju svi znate, no zasigurno do sada niste znali kako je tekla ljubavna priča njezinih roditelja

Tabloid.hr
06.05.2020 13:30

Hollywood je prepun spletki, dramatičnih ljubavnih priča i parova koje nikada ne bismo povezali. Brak na par sati tamo nije strana pojava, kao ni vjenčanje nakon mjesec dana veze. No, ima jedna veoma zanimljiva priča koju možda još niste čuli.

Naime, riječ je o glumici Melanie Griffith koja se čak dva puta udavala za svoju veliku prvu ljubav, Dona Johnsona . Upoznali su se 1972. kada je ona imala samo 14 godina na setu filma "The Harrad Experiment". Kolegica im je bila Melanina mama koja je odmah vidjela da između njih dvoje frcaju iskre, no nije joj bilo drago da se Melanie sviđa stariji dečko (Don je tada imao 22 godine).

Melanie i Don

(FOTO: www.profimedia.hr)

Počeli su živjeti zajedno bez obzira na njezine godine, a zaručili su se kada je navršila 18 godina. Nisu dugo čekali te su se vjenčali 1976. u Las Vegasu.

Brak je potrajao samo pet mjeseci , a Melanie je nakon razvoda jedno vrijeme bila u vezi s glumcem Ryanom O'Nealom. Kasnije se udala za Stevena Bauera, od kog se rastala 1989., a ubraku su dobili sina Alexandera. Don je u međuvremenu bio u vezi s glumicom Patti D'Arbanville i s njom dobio sina Jesseja Johnsona.

No, ovdje priča nestaje. Iako su Melanie i Johnsona krenuli svojim putem, ušli u nove veze i dobili djecu, nakon toliko su se godina ponovno sreli i vjenčali 1989 . Zanimljivo je da su njihova djeca iz prvih brakova nosila prstenje.

Melanie i Don

(FOTO: www.profimedia.hr)

U drugom pokušaju braka dobili su kćerku Dakotu Johnson , sada već popularnu glumicu koja je najveću slavu stekla u filmovima "Pedeset nijansi".Ipak, čini se da im ni ovaj put nije bilo suđeno. Nakon pet godina u drugom braku, par se rastao 1994. Objasnili su kako među njima postoje razlike koje ipaknikada neće moći prihvatiti.

Nakon razvoda od Dona, Melanie je započela vezu s glumcem Antoniom Banderasom . Vjenčali su se 1996. i dobilikćer Stellu dvije godine kasnije. No, razveli su se 2015.