Ostalo

Nevjerojatna reakcija Enriquea Iglesiasa na (pre)napadnu obožavateljicu

Sve se događalo kao u nekom filmu, a tome svjedoči i uplašeni pogled obožavateljice i nesvakidašnja i predivna reakcija pjevača na ovakvu suludu gestu

vijesti.hr
22.06.2016 10:12

Enrique Iglesias poznat je kao netko kome je veoma stalo do njegovih obožavateljica, čak i kad one pređu granicu i doslovno nasrnu na njega.

Posljednji dokaz tome je i nedavni incident koji se dogodio na koncertu u Azerbejdžanu. Naime, dok je izvodio pjesmu, na scenu se popela obožavateljica koja je prvo zagrlila 41-godišnjeg pjevača, a onda omotala noge oko njega.

Naravno, smjesta je reagiralo Iglesiasovo osiguranje koje je pojurilo da odvoji djevojku.

Međutim, Enrique je kao pravi džentlmen zaustavio članove osiguranja da odvedu obožavateljicu koja mu je zatim predala poruku, a on je raznježio sve zahvalivši joj zagrljajem.

Ona je to iskoristila da ponovo obavije noge oko njega. I opet su na nju krenuli momci iz osiguranja, i tada je još jednom pjevač reagovao i obranio je od petorice čuvara.

Sve se događalo kao u nekom filmu, a tome svjedoči i uplašeni pogled obožavateljice i nesvakidašnja i predivna reakcija pjevača na ovakvu suludu gestu.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimkama ispod!

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.
Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.