Play ponuda
Play ponuda
šuška se o prekidu

Nevolje u raju za Cheryl Cole i Liama Paynea

Usred napornog radnog tempa i velikog odsustva iz obiteljskog doma pojavila su se šuškanja o prekidu Cheryl Cole i Liama Payne

Image

Cheryl Cole, Liam Payne

Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 18.2.2018. u 8:55
Play ponuda

Šuška se kako godinu dana nakon rođenja prvog djeteta prekidaju Cheryl Cole i Liam Payne. Izvori bliski paru tvrde kako je tužno, jer se oboje očajnički trude da veza koja je na klimavim nogama opstane.

Šuškanja o prekidu potaknuta su Liamovim napornim rasporedom dok gradi solo karijeru. Bivši pjevač One Directiona je često na putu, dok se Cheryl doma brine za dijete.

Image

Cheryl Cole, Liam Payne

Foto: Instagram
Image

Cheryl Cole, Liam Payne

Instagram

Liam je nedavno imao turneju po SAD-u, promovira svoj novi singl s Ritom Orom, a vrijeme izbivanja iz doma pokušao je smanjiti i unajmljivanjem privatnog aviona, kako ne bi ovisio o komercijalnim letovima.

Cheryl i Liam prvi puta su se upoznali 2010.godine kada je on sudjelovao na showu X Factor u kojem je Cheryl bila članica žirija, a par je prohodao 2016.godine. Najveći problem para je kako izvor tvrdi, Liamovo odsustvo.

"Cheryl je znala i razumiije da Liam mora puno raditi i biti odsutan od doma, no nije lako nositi se s time. Oboje ine sve da uspiju, no ne izgleda da će stvari na kraju biti onakve kako oni žele. Najveća briga im je učiniti da njihov sin Bear ostane sretan dječak", dodao je izvor blizak paru za Daily Mail.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
'novo-stari' predsjednik

Životni put Aleksandra Vučića: Novinarima je branio da pišu o vjenčanju s lijepom Tamarom, a obilježila ga je i velika tragedija

Play ponuda

Više s weba