Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
slavlje za pamćenje

Nezaboravni tulum Mladena Grdovića za 35 godina karijere!

Publiku je itekako lakše pridobiti na vlastitu terenu, a to je ovog vikenda učinio Mladen Grdović. 35 godina bogate i više nego zanimljive karijere, proslavio je uz najbolje prijatelje s estrade.

RTL/ 16.2.2014. u 17:34
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo na ovakav način započeo je četverosatni koncert Mladena Grdovića u rodnome Zadru. Na dan zaljubljenih proslavio je 35 godina karijere, te dio od prodaje ulaznica namijenio za humanitarne svrhe. Uz brojne goste izvođače zabavilo se više od 8000 gledatelja.

"Htio sam da budu moji prijatelji kao što je Kićo, Škoro, Mate Bulić, Ivana Kovač – nju sam namjerno uzeo jer sam ja sa njezinim tatom od 15 godina bio na jednoj od njegovih najvećih turneja", kazao je Mladen.

A upravo jedina dama među izvođačima Ivana Kovač, opravdala je Mladenov poziv - jer publika je svaku njenu pjesmu pjevala u glas.

Čast i veliko zadovoljstvo podržati prijatelja bilo je i kralju dijaspore Mati Buliću koji je ravno iz Njemačke stigao u dvoranu Krešimira Ćosića i uz duet sa Mladenom "Dvije sestre" publiku doveo do delirija.

Slavonac među dalmatincima Miroslav Škoro prisjetio se upoznavanja sa Grdovićem preko telefona, prilikom nastupa na Splitskom festivalu dok je Škoro bio još relativno nepoznat izvođač.

"Dobar dan, kaže ja sam tu dolje, aj da te odvedem na škampe - ja sam Mladen Grdović. To je mene onako kao rođenog Slavonca dirnulo i od onda smo stvarno dobri jer Mladen Grdović je veliki kantautor, veliki pjevač, veliki glazbenik, ali prije svega nadasve čovjek", kazao je Škoro.

Obilježavati 35 godina karijere nije mala stvar, pogotovo u slučaju neuništivog Mladena Grdovića.

"Bilo je uspona, padova – uspona, padova, nekad se ljutiš, nekad nisi zadovoljan nekad, ali ipak sam uspio toliko proputovati svijeta i svega, održati svoju familiju i biti na nivou onom kojem jesam", dodaje Mladen.

Bio je Zadranin na nivou u rodnome gradu, a bez trunčice alkohola ovoga puta, Mladena je publika vidjela u sasvim jednom novom izdanju.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
obitelj kao najveća podrška

Sergej Ćetković iza sebe ima najtežu godinu u životu! Izgubio roditelje zbog korone, iz teške tuge izvukla ga voljena Kristina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba