Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NADMOĆ KRALJICE POPA

Nezapamćen spektakl u poluvremenu Super Bowla!

Oni koji su u noći s nedjelje na ponedjeljak bili među milijunima gledatelja Super Bowla osjetili su moć Giantsa, ali i nadmoć kraljice popa kad je o glazbi riječ. Madonna je u poluvremenu najgledanijeg svjetskog showa podsjetila zašto godinama nosi epitet najveće zabavljačice na svijetu!

RTL/ 6.2.2012. u 14:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tako to radi kraljica! Na pozornicu je izišla kao Kleopatra, a otišla u stilu kraljice popa koja je ponovno odgovorila i očekivanjima i kritici.

Madonnin izlazak na pozornicu gotovo da se više iščekivao od ishoda utakmice, a tjednima se pričalo o tome što će napraviti, kako će izgledati, hoće li na sebe pozornost skrenuti golotinjom?

Kostimi su bili fantastični, održala je obećanje i izvela tri svoje najpopularnije pjesme "Vogue", "Like a Prayer" i "Music".

Premijerno je izvela i "Give Me All Your Luvin'" s NickyMinaj.

Na pozornici su joj se pridružili i LMFAO i M.I.A., a na kraju zbor i Cee Lo Green.

Osobitu atrakciju priredili su izvođači iz Cirque du Solei. Osim srednjeg prsta koji je mlada pjevačica M.I.A. pokazala publici, kontroverzi u nastupu nije bilo! Čak se ni trema nije nazirala, premda je Madonna jasno dala naslutiti da ju je potpuno obuzela.

Danas svi govore o njoj - dakle nastup je uspio, iako je šokantan moment poput bradavice Janet Jackson 2004. - izbjegnut.

Događaj svih događaja svake godine u SAD-u prati više od stotinu milijuna ljudi, a na srazu Giantsa i Patriotsa bilo je i mnogo celebritija.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba